Sivut

16. syyskuuta 2013

Mökillä

Me oltiin viikonloppuna mökillä vähän rentoutumassa ja viettämässä laatuaikaa :)! Nyt onkin ainankin seuraavat kaksi viikonloppua sellasta hulinaa, että hyvä olikin kerätä vähän voimia!
Eniten mua jännitti se, että perjantai oli perjantai 13!! Iiik!! Oon vähän tällänen höpsö ja tyhmä ja mua oikeesti pelotti olla siellä xD varsinkin kun alko hämärtymään ja metsässä rapisi(jälkeenpäin ajateltuna varmaa joku söpö orava ollu :--D) no hengissä selvittiin ja osasin vähän nauttia enkä vain pelätä :D!
Meille sattu aika hyvät säät olla sielä :) aurinkokin paisto eikä ollu edes mitenkään kylmä, iltaisin vähän viileä, mutta oli ihana vetää villasukat jalkaan ja istua lämmittelemässä takan edessä, siitä sitä tunnelmaa vasta tuleekin :)!
Meillä on ollut pienestä asti serkkutytön kanssa perinteenä, että mökillä ollessa soudamme hakemaan läheisestä lähteestä juomavettä! Se on vaan niin ihanan raikasta! Ihan erimakusta kun tavallinen hana vesi meillä kaupungissa. Nyt me käytiin tuon miehekkeen kanssa sieltä hakemassa sitä, ja ai että! Yhtä hyvältä se maistu edelleen :)
Päiväkävelyllä vielä löydettiin iiihan hurjasti mustikoista, isoja makeita mustikoita!! Pakko oli juosta hirmusta kyytiä takas mökille ja soudettii sankkojen kanssa hakemaan ne mustikat talteen :D nyt on ainankin mustikkaa talveksi meillä! :)

Viikonloppu meni hyvin ja nopeesti, nyt ollaan kotiuduttu. 
Kiva on käydä, mutta kiva on myös palata :
)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)