Sivut

4. elokuuta 2013

Arki alkaa

Tänään on viimenen lomapäivä!!! Voi luoja että aika menee nopeesti. Musta on tullu ehkä vähän laiska, oikein hävettää myöntää mut oon päässy tähän rentoilun makuun, auringonottoa, pitkät yöunet, kiireettömiä kesäpäiviä, varpaiden uittamista järvellä, päiväunia.. ai että :) no ei auta palata kun arkeen, ihan mukava päästä taas vähän leikkaamaan ja värjäämään tukkia ja höpöttelemään mukavien asiakkaiden kanssa ;)
Ja sitten, mä tein pitkästä aikaa ittelleni rakennekynnet. Oon antanu koko kesän taas kynsien levätä kunnolla, kun nuo geelit saa kynteni ihan uskomattoman huonoon kuntoon :/ nyt uskalti taas laittaa nekin kuntoon. Yritin nappasta teille kuvaa niistä mut ihan mahdotonta saada hyvää/tarkkaa tai ylipäätänsä siistiä ja fiksua kuvaa noista kynsistä :D!
Ja ainiin mä uskaltauduin tänään ostamaan pikkuiselle ensimmäisen vaatteen <3! Voi kuinka ihanaa kierrellä ja näperrellä niiden pienten vaatteiden parissa, kaikki on niin söpöä että voisin ostaa jokaisen ;)! Pitää kuitenkin vähän malttaa mieltä ja muistaa että kun ne kasvavat niin hurjaa kyytiä niin turha ostella sen kummempia, ja pikkuisen kyllä odotan kumpaa sukupuolta se on(vaikka tänäänkin katselin vain poikavaatteita, päädyin kuitenkin neutraaliin ratkaisuun :D) niin sitten on helpompi ostaa enemmän vaatetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)