Sivut

30. heinäkuuta 2013

Viikonlopun kuulumiset

Huij kun tuo viikonloppu vain vierähti ja en ole edes kirjottamaan kerenny. Me oltiin vähän rentoutumassa mökillä, ja miten kerrankin sattui vielä niin ihanat ilmat! kyllä nimittäin kelpas olla :)! Mulla jäi ihan tuo kuvien ottaminen kun nautin vaan hyvästä säästä, ruuasta ja seurasta, ja voi että kuinka hyvää tekeekin pieni breikki arjen kiireestä ja täältä kaupungin hulinasta muutenkin. Nyt jaksaa taas hetken :)
Me käytiin eilen illalla sit vähän pyörähtämässä tuolla kaupungin hulinassa, 29.7 on kotikaupunkini syntymäpäivä ja koko kaupunki tulvii ihmisiä ja tapahtumia. Päivällä on ilmaisia sisäänpääsyjä museoihin, näyttelyihin tms, on erilaisia kilpailuja, juoksua, lörtsyn syöntiä, painonnostoa.. torille kasataan esiintymislava ja on erilaisia esiintyjiä, kaupoissa on pidennetyt aukiolo ajat ja torilla myyjät ovat yöhön asti. Tapahtuma hupentuu klo 24:00 ilotulituksiin :) porukkaa on aina ollut ihan vauvasta vaariin, nuorisolle tämä(kin) juhla tuntuu aika pitkälle olevan ryyppyjuhlana, ei siinä kyllähän moni vanhempikin ihminen istuu iltaa terassilla kyseisenä juhlana, jokainen viettää tavallaan :)! On sitä itsekkin tullut nuorena rymyttyä kyseisenä juhlana, en voi kieltää :D mutta herranjumala näyttääkö porukka nykyisin nuoremmalta vai onko ihan oikeasti jo niin nuoret juomassa?? :o
Vai näyttääkö se maailma vaan niin erilaiselta vanhempana ja selvinpäin? :D no onneksi näin, pääsin aikaisin nukkumaan ja tänään on jaksanut taas paremmin!
Täällä mennään viikkoja 13+3, yritin tehdä tänään ruokaa mutta ei tullut mitään kun tuskahiki valui ja silmissä musteni koko ajan.. mistähän johtui. Onkohan verenpaineissa häikkää vai pääsiköhän verensokerit vaan liian alas? Muuten ollut hyvä olo paitsi älyyön väsymys vaan painaa koko ajan. Kai sekin ajalla helpottaa tai jos ei niin on vaan nukuttava aina päikkärit :) nyt odottelemaan seuraava tilipäivää jos vaikka kävisin muutaman vaatekappaleen shoppailemassa pikkuiselle :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)