Sivut

20. elokuuta 2013

vauvan toive vaatelista

VAATE1.Tämä kauppa oli mulle ennestään ihan vieras. löysin ihan sattumalta koko sivut ja rakastuin tähän fleece haalariin ihan kuolemakseni <3!! Pakko saada! Varsinkin tuo leobardi kuvioinen iskee minuun enemmän. Mites jos se on poika? Voiko pojalla olla leobardia? Kyllä varmaan pienenä voi, mutta ehkä seepra olisi enemmän pojalle sopiva kuvio. Jokatapauksessa nämä iki ihanat haalarit löydä asenne lastenvaate liikkeesta, eli Me & Minimiiltä ! Linkki kauppaan löytyy tästä.
Käykää ihmeessä kurkkaamassa kaupan sivut, kaikki tuotteet on 100% suomessa käsinvalmistettuja, eli ostamisen arvoisia :)

VAATE2. Jokainen tietää tämän merkin, varmasti yksi lastenvaatteiden parhaimmistoa, ainankin vaatteiden laadultaan, nimittäin me&i. Tykkään osittain hirmuisesti näistä vaatteista, osittain tuntuu että kaikki hehkuttaa kyseistä kauppaa ja en itse enää haluakkaan :D vaikka okei, aina täältäkin löytäänjotakin ylisöpöä :) Syksyn hehkutuksena on nämä ihanat rennot housut, tyylikkäillä väreillä. Nämä mä tahdon!!! Linkki täällä

VAATE3. Ja tämä perusvarma, kohtuuhintainen, ei ehkä laadultaan niin kestämä h&m! Mallisto uusiutuu usein ja nykyisin mun mielestä tosi kivoja ja persoonallisia juttuja löytää :) Kuten mainitsin laatu ei ehkä ole ihan ykkösluokkaa mutta hintaan nähden tosi hyvä! Varmasti tästäkin paikasta jokaisella omat kokemukset. Mutta nyt asiaan, siis sukat?! Ihan oikeesti voiko sukat olla näin söpöt !? :D onkohan näissä hormooneissa mikä vaan pieni suloista? :D h&m:n sivut tästä

VAATE4. Sama kauppa ja mun suosikki <3! Syksyn uutuus juttu, nimittäin leobardi kuvioiset tarvikkeet! Nää on kans ihan pakko saada, on niiin sulot.

VAATE5. Seuraavana kunnon rokkimesta, eli emp. Mun mielestä sielä on muutama niiin suloinen tai "suloinen" vaate :D Sanottaisko asenne vaate. Nää vaatteet on ainankin iskän mieleen ja joo on kyllä äitinki ;) Ei kukaan jaksa olla aina söpö ja ihana ja tuitui! Välillä pitää olla vähän kovis! vaatteet löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)