Sivut

19. elokuuta 2013

Mondayyy

Maanantai jälleen ja huiman neljän tunnin päivän jälkeen tunnen olevani kuollut, väsynyt, kiukkuinen ja mieli maassa. ei jaksa. kroppa jaksaisi vielä tässäkin vaiheessa painaa, mutta pää ei. Otettava taas päikkärit jos jaksais loppu päivän paremmin. Onneks ihana mies oli siivonnu ja tehny ruuan <3 Miten pärjäiskään ilman :D!
Meillä saattaa tulla hyvinkin pian maiseman muutos, keski-suomeen. Ihan varmaa se ei vielä ole, pari mukavaa asuntoa meillä olisi katsottuna ja töitäkin olisi sielä tarjolla. Mä tykkään muuttaa, pakata, heittää turha roina pois, tuhlata viimeset hilut uusiin ihaniin sisustus juttuihin ja laittaa kotia kuntoon :) Mun mielestä on myös ihan kiva vaihtaa kokonaan maisemaa ja "aloittaa alusta" en vain tunne sieltä ketään ja ihania parhaitaystäviä tulee hirmu ikävä!! Toivottavasti löytyy uusia mukavia tuttua jd lähdetään, voi olla muuten tällä mammalla vähän yksinäistä ja suuret puhelinlaskut.

Tänään mennään 16+2 päivillä, eli viikkoa 17. Oonkin tässä valitellut mm. pistäviä/vihlovia mahakipuja ja nenäni tukkoisuutta, olenko kipeäksi tulossa vai mistä johtuu. Kävin vasta äsken lukemassa kaksplussan raskauskalenterista viikon 17(meillä on tapana joka alkava viikko lukea mitä vauvalle ja mulle tapahtuu) ja tadaa! sainkin selitykset vaivoihini :) VAUVA: Lapsi painaa jo 135 grammaa ja on koko pituudelta 16cm, miniatyyri vauva :> Hän on myös oppinut haukottelemaan ja nielemään! Pikkuinen myös alkaa reagoimaan ääniin ja vastaa niihin potkuilla, niitä muuten odotellen!! Oikein jännittää! Siskoni sanoi tunteneensa ensimmäiset potkut viikolla 17!
ÄIPPÄ: Kehossa lisääntyneen verimäärän takia, nenä voi mennä tukkoon! sekä kohdun lantioon kiinnittävät jänteet kasvavatbkohdun mukana ja kasvu tuntuu vihlovana kipuna joka ei ole vaarallists! Näin, onneksi löysin vastaukset :) Lisätietoa tästä tai muistakin raskausviikoista voit katsoa
täältä.
Hahah ps. noi kynnethän näyttää tossa kuvassa ei minkään muotoisilta, mutta kai niissä luonnossa joku muoto oli? :D no en viitti nappasta uutta kuvaa enää teille, thats fine!
Ei mulla taas muuta, pusuja teille :)
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)