Sivut

23. syyskuuta 2013

Prinssi vai prinsessa

Eilen päättyi kysely kumpi massussa asustaa pikkuinen poika vai tyttö. Poikaa oli äänestetty hieman enemmän (54%) ja tyttöä sitten 45%! Mihinhän tästä on hävinnyt se 1%? :--D osaako joku kertoa mulle..
Mutta niin tosiaan Poikaa on äänestetty enemmän ja minulla on myös kokoajan ollut vahva poikaolo, poikamaha, poikamaiset ultra kuvat. Moni muukin on poikaa veikannut kuten tuleva täti, mummi, iskä ja muutama kaverikin. Meidän vaateostokset ovat olleet neutraaleja, hieman enemmän poikamaisia kuitenkin. En tiedä mistä vahva poikaolo on tullut mulle ja niin monelle muullekkin. Molemmat olisivat olleet erittäin tervetulleita meille, ei niin väliä kumpi sieltä olisi tulossa kunhan on terve. Ultrassa oltiin varmaan jo 15-20minuuttia katsottu ja tutkittu että lapsi on kunnossa ja kehittynyt hyvin. Sitten ultra täti kysyi haluttaisiko me tietää pikkuisen sukupuoli? Kyllä me haluttiin selvittää se, ja se olikin pieni prinsessa! Siis tyttö! <33 ihan yllätyksenä tuli tämä, nyt ollaan hyvinkin onnellisia tulevan tytön vanhempia :)
Seuraavaksi esittelen teille muutaman prinsessa vaatteen joita tulevan mummin kanssa shoppailtiin viime viikolla :)!
Terkuin kaksi prinsessaa vk 21+2

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea prinsessa uutisesta<3 Ihanaa, että teille tulee pikkuinen tyttö nyt sitten :) Siinä sen näkee, että aina ei mahan muoto yms oireet pidä paikkaansa :) Ja aivan ihania hankintoja ootte tehnyt. Uimapuku on kyl super ihana :D voooi ja nuo ugit ;) <3 AWS. Hommasitko rakkaustohvelit mistä? On tosi ihanat :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3! Oli kyllä aivan ihana uutinen tämäkin :) äippä ainanki tykkää kun saa ostaa pinkkiä, kimaltavaa, leobardii.;) ei tosiaan kyllä aina pidä. No aavistus vain sekin, mutta väärin meni :D joo, tuleva mummi hullaantu vähän ostelee ja uimapukukin oli saatava hahhha :) Nuo kimaltavat hopeiset tohvelit on kapphalista ja nuo ruskeat kukkatohvelit ovat kirppikseltä :)

      Poista
  2. Oih, onnea tyttölupauksesta! Niin ne mullakin meni olot väärin kun oli tyttöolo ja sitten luvattiinkin poikaa :) Vaistoihin ei voi näköjään aina luottaa! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)