Sivut

25. lokakuuta 2013

Asuntopostaus

Vihdoin ja viimein oon saanu aikasiks tehdä teille tosi paljon toivotun asuntopostauksen!
Asunto on ollut täynnä pahvilaatikoita, muovilaatikoita, ja kaikkea roinaa joka ei ole vielä löytänyt omaa paikkaansa. Ja kyllä edelleen vähän on paikat rempallaan ja kaikki ei ole ihan lopullisessa kunnossa ja veikkaan, että järjestys tulee muuttumaan x100 kunnes löytyy sellainen oikeasti hyvä ja toimiva ratkaisu.
Tällä hetkellä meidän asunto kuitenkin näyttää tältä, ja omasta mielestä tää on ihan viihtyisä nyt(vaikka joka päivä haluan muuttaa järjestystä, väriä sunmuita) katsotaan jos tehdään sitten uutta postausta kun saadaan pikkuneidin tavaraa myös omalle paikalleen.
Eli aloitetaan eteisestä, eteinen on aika tuollainen pitkula, neutraalisti sisustettu. Mun mielestä se on vähän autio vielä. Mutta siihen on luultavammin tulossa yksi valkoinen lipasto.
Eteisestä mennään makuuhuoneeseen, joka on sisustettu aika tummilla sävyillä ja ripauksena on violettia ja harmaata. Se on tuollainen hämyinen luola xD tuo pienempi kuva sängystä, jossa mäkin näyn on otettu peilin kautta, eli meidän sängyn vastapäätä oleva seinä on täynnä peiliä, jonka takana on sitten vaatekaapit.
Keittiö on limenvihreä ja mustavalkoinen. Se on sopivan tilava ja rakastan meidän uusia mustia kodinkoneita, ne on iihanat! Keittiö on ihan kotoisa vaikka haluisinkin uuden pöydän, ehkä. Huomatkaa mun ihanat muumimukit ja nuppu jääkaapin ovella.
Olohuone on sitten turkoosi ja mustavalkoinen. Olohuoneessa on paljon tunnelmallisia pikkuvaloja ja kynttilöitä ja ihana iso sohva jossa voi maata vaikka X asennossa.
Tässä meidän asunto näin pääpiirteittäin. Mitäs tykkäätte vai tykkäättekö ollenkaan?

4 kommenttia:

  1. Vooooih :) niin sun nököinen koti, jotain tällästä osasin kuvitellakkin :) tää on ihana :) ihana varsinkin tuo keittiö, mäki tajon uuden ihanan modernin keittiön :( ja noi kynttilät. Ah ne tuo kyllä niin tunnelmaa <3 kaunis kaunis koti :) kauniisti olet sisustanu :):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kiitos eveliina :-)! Aika helppo kyllä ihmisestä päätellä että minkähänlainen koti voisi olla, hassua ;D Joo musta on kans tosi ihana kun nyt on aika uus toi keittiö, kiva touhuilla siellä :-)
      Joo mä rakastan kynttilöitä ja kaiken mailman pikkuvaloja, siks varmaan tykkään syksystäkin kun Voi sytyttää ne :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)