Sivut

24. lokakuuta 2013

Eilinen kaupunkireissu!

Mun piti jo eilen päivitellä kaupunkireissun löydöksiä, mutta en millään kerenny. Shoppailu reissun jälkeen menin kyläilemään mieheni siskon luokse ja illalla vielä saunottiin sielä, kotona oltiin vasta yhdeksältä. Olin ihan poikki ja puhki ja päätin vasta tänään päivitellä teille ostoksista.
Eli anoppimummi oli kyläilemässä täällä, lähdin eilen sitten miehen perheeni kanssa kaupungille kun mieskin oli töissä eikä mulla ollut muita suunnitelmia. Rahaa ei oikeastaan ylimääräistä ollut tuhlata, mutta ihan seuran vuoksi oli kiva lähteä vähän katselemaan mitä sieltä löytyisi.
Lindexillä olikin ihan hurjat vauvan vaate alet, -70% ja mummi innostu vähän ostelemaan pikku nupulle kaikkea kivaa. Löydettiin vielä niiden ostosten jälkeen h&m:stä kauan kaivattu toppapuku. Mulla oli ihan kamalat pähkäilyt, mitä pukea helmivauvalle päälle. Kevyttoppis, paljon alle ja makuupussi? Kunnon toppapuku ja makuupussi? Villaa, fleeceä ja untuvapussi? Ihan kamalan vaikeeta miettiä, kun.ei edes tiedä kuinka kylmä talvi on tulossa. Meillä kuitenkin sattuu se kylmin helmikuu, ja vielä maaliskuu. Päädyin että haluan kyllä ihan toppapuvun, seuraava ongelma sitten olikin kun mistään ei oikein löytynyt, tai jos löytyi ei ollut kokoja tai hinta oli jotain 160-> käyttöä sille puvulle ei kuitenkaan tule kuin pari kuukautta, joten mitään älyttömän kallista en raaskisi ostaa.
Eilen kuitenkin silmään sattui h&m:ltä ihan kivannäköinen, aika neutraali toppapuku, jossa oli kunnon fleecevuori ja mikä parasta, neppareilla kiinnitettävät töppöset ja lapaset. Mun mielestä toi oli aika hyvä löytö ja vietiin sieltä vielä viimeinen kokokin.
Pikkuneiti sai taas paljon kaikkea uutta ja kivaa. Ihan hassua kun ennen ostin kauheesti itelle kaikkea ja nyt en sitten enää löydä mitään kivaa, tai kaikki näyttää ihan teltalta tän pallomahan kaa xD!
Loppuun kuvat ostoksista ja anoppimummin tuomista tuliaisista eli pinkki haalari ja junasukat. Samassa kuvassa on muuten ylisöpö kissa helistin joka löydettiin kirpparille.fi eurolla.
käytiin myös syömässä martinassa, joka mun ymmärryksen mukaan vasta äskettäin avattu. oli ihan tositosi hyvää ruokaa ja voin suositella kaikille tota paikkaa. itse söin tuollaisen kanakorin majoneesi ja chili dipillä ja muhun iski jo tuo annoksen ulkonäkö, ihana.
Ps. Kamala kahvihimo iski!! Pakko oli keittää nyt kun leivoin niin hyvää mustikks piirakkaakin, namnam. En oo koko raskauden aikana juonut kahvia(sillon tällön hörpännyt ja todennut että yök!) Koska alku raskaudesta teki pahan olon ja sen jälkeen ei ole vaan maistunut, mikähän nyt iski..


2 kommenttia:

  1. ihania vaatteita, etenkin tuo haalari. Olen nimittäin ihan samaa miettinyt, että millainen kerrospukeutuminen olisi se parhain ja mitä ihmettä olisi järkevää hankkia. oma laskettu aika on helmikuun loppupuolella joten pakkasia tosiaan saattaa olla ..tai sitten ei:)

    ja pieni pyyntö, voisitko lisätä blogisi blogilistaan, jotta seuraaminen olisi sitä myöten helpompaa. ei mene päivitykset ohi:)
    terveisin päivi 23+5

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain, se on kyllä ihana ja tosi pehmonenkin :-) joo, mietin kans, tosi vaikee miettii näin etukäteen.. mentävä sit varmaan tilanteen mukaan :-)

      Oi, tottakai lisään. En ole edes tajunnutkaan tuota, kiitos vinkistä :-)
      Onnea sulle odotukseen :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)