Sivut

28. lokakuuta 2013

Viikonloppu reissu

Me lähdettiin perjantai päivänä ajelemaan mun ihanan äitin luokse. Ei oltukkaan nähty taas puoleentoista kuukauteen, joten oli tosi ihana pitkästä aikaa lähteä käymään siellä päin. Kolmen tunnin ajomatka ja perillä me oltiin seittämän aikaan illalla. Mamma oli loihtinu ruuan just sopivasti valmiiksi kun mentiin perille. Mikä ikävä niitä ihania ruokia, namnam. Ilta menikin aika väsyneissä merkeissä. Juteltiin ja vaihdettiin kuulumisia ja katottiin leffaa samalla. Äiti esitteli kuinka oli ostannut pikkuiselle oman peiton mummilaan ja kaivoi kaapista mun toisiksi rakkaimman vauva pehmon, sinisen nallen ja kaksi isompaa lahjaksi saatua pehmoa, hän oli pessyt ja tuulettanut ne nuppua varten. 
Äitimummikin pääs sitten loppujenlopuksi kokeilemaan nuppusen potkuja illalla, sen verran tomerasti taas myllättiin.

Aamulla äiti oli jostain kaivanut mun neuvolakortit sun muut esille, tuli kuulema pienen nuppusen potkuista ihan mun vauva aika mieleen. Päätin ottaa sitten sen neukkukortin itselleni niin on hauska vertailla ja katsoa, onko tulevan äidin ja tyttären kasvu ollut yhtään samanlaista.
Annoin äitimummille vielä yhden ultrakuvan pikkuisesta talteen.

Jatkettiin matkaa iltapäivällä, onneksi ei tarvinnut tälläkertaa ajaa kun noin 40kilometrin matka.
Kävin moikkaamassa ihanaa rakasta ystävääni, tulevaa kummitustätiä. Höpöteltiin ja kierreltiin kaupat läpi ajankuluksi, mitään ei kylläkään löytynyt.

Seuraavaksi mentiin moikkaamaan isipappaa ja hänen vaimoaan. Syötiin taas kerran hyvin, ihanat pihvit, juteltiin, vaihdettiin kuulumisia ja höpistiin niitä näitä.
Iltakahvit lähdettiin vielä juomaan rakkaan mummini luokse <3!
Illalla saunottiin isipappalassa ja äitipuolimummopuoli oli neulonut pikkuiselle nyytille kahdet tosi veikeät tossut lahjaksi.

Viikonloppu meni kamalan äkkiä ja saatiin onneksi taas koko suku moikattua kerrallaan. Ihana käydä välillä kotikulmilla ja vain rentoutua ja olla rauhassa, tekee hyvää. Sunnuntaina sitten ajeltiin päiväseltään takaisin kotiin.
Sellainen kyläily viikonloppu meillä. Mitäs te puuhailitte
?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)