Sivut

21. joulukuuta 2013

34+0 ja joulutonttuilua

Tänään poksutellaan raskausviikkoja 34+!
Laskettuun aikaan on tasan kuusi viikkoa. Eli nuppu on 4-8 viikon päästä meillä!! Iik!!

Ihan hurjaa ajatella, että aikaa on niin vähän ja silti niin paljon. Me tänään just mietittiin, että aika on kyllä mennyt ihan tositosi nopeasti. Tuntuu että vasta saatiin kuulla. Viikkoja oli 6+hmm.. ehkä kolme tai neljä!! Ja nyt ollaan jo viikolla 34 hui sentään!
Viimestään 8 viikon päästä ollaan ihan oikeasti iki onnellisia vanhempia ♡

Sitten vähän joulu läpinää! Me käytiin eilen jouluostoksilla (jooooo ei onneks taas jätetty yhtään viime tippaan :D) ja hoitamasss viimesiä virasto asioita.
Meidän oli tarkoitus lähteä hyvissä ajoin aamusta tai päivästä ajelemaan viikonlopuksi anoppilaan. Kunhan eka käydään nopeaan kaupungista viimeiset joululahjat. Se tosiaan siitä nopeaan käymisestä. Me päästiin vasta vaille viis kotiin! Muutama muukin oli tainut jättää joululahja ostokset ihan viime tippaan... huhhei..

No nyt ollaan kuitenkin anoppilassa ja huomenna kotiin viettämään joulua ja näkemään taas kaikki ihanat sukulaiset läpi! :) Mä vaaaan niiin ootan kinkkua!! Nam nam NAM!

Otin tänään operaatioksi lahjojen paketoinnin.
Isipappalan lahja on herkuttelu lahja. Sielä on pussi erilaisia suklaa lajitelmia, chilimajoneesia, joulukahvia, mun itse tehtyjä tuikkuja ja tulevalle papalle pappala ovi kyltti.

Äitimummin lahjassa on pussi erimakuisia kuivahedelmiä ja pähkinöitä, leena lehtolaisen kirja ja ristikko lehti mun itse tekemät tuikukupit myös ja mummila kyltti tulevalle mummille.
Lahjoja en tänä vuonna muille edes ostanut ja nämäkin lahjat oli tosi pienet ja yksinkertaiset. Meidän budjetti noiden vauva hankintojen kanssa oli tositosi pieni, mutta uskoisin että vanhemmat tämän ymmärtää :)

Appiukolle ostettiin viiniopas 2014 kirja ja anopille jalkahoitopaketti ja jalkakylpy suolaa.
Pienesti siis vain muistimme.

Nyt painun sohvalle tuijottamaan telkkaria ja taidan syödä pari palaa tummaa suklaata, ahnam♡ 


2 kommenttia:

  1. Ihanat lahjat oot keksinyt! Meillä on tarkoitus tänä jouluna paljastaa mummoille ja papoille että ne saa ensi kesänä uuden lellittävän. Nuo mummila ja pappala kyltit olis ollu täydelliset lahjat ja vinkit! Metsästin niitä kaupungilla mutta en löytänyt :/ Ei auta kuin keksiä uusi tapa kertoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) mulla on taas ollu hirvee stressi kun ei ole olut varaa sijoittaa lahjoihin, mutta tälläiset tänä vuonna, ajatus tärkein ;) voi ihana yllätys! On varmasti paras lahja se uutinen :) voi itku!! Mä tilasin noi mussukat.fi sivuilta. Harmi kun et löytänyt :/ oikein hyvää joulua sulle! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)