Sivut

18. joulukuuta 2013

Ne saapui tänään

Nimittäin vaunut!

Kivat harmaat emmaljungan yhdistelmävaunut. Mulla on vihdoin yksi stressaamisen aihe vähemmän. Pikku ipanalle on nimittäin nyt oma kulkupeli! jee!

Tosiaan kerroin jo aikaisemmin, että mun haaveissahan oli ihanat valkoiset nahkaiset vaunuttimet, aijaijai ne on niiiiin ihanat. Haluisin edelleen sellaiset..
Mutta tosiaan tän budjetin takia, valittiin vähän halvemmat, mutta silti kiva ja siisti kulkupeli.
Meille kotiutui siis harmaat vaunut, ainankin ne on helpompi pitää puhtaana kuin valkoiset, eli toimii täällä suomen kurassa luonnossa paremmin.
Nää on kivan neutraalit ja sopii siis kummalle tahansa. Myös äiti sekä iskä voi vaunutella ihan huoletta, kun ei mm. ole liian tyttömäiset!

Itse näistä tykkään ja ovat tosi kivat. Mitäs te tykkäätte? :)

Kuka lie ekkana tutkii ja haistelee..
Pieni opettaminen tuolle karvaoliolle, ettei vaunuihin saa mennä ollenkaan!! Ei oo mikään parhain tottelemaan tuo kissa..




  Laitettiin tuo hyttysverkko nyt tuohon eteen alukse, ettei pääse pomppaamaan sinne kun silmä välttää..

Tälläinen kulkupeli siis kotiutui meidän nuppuselle! Me tykätään!

2 kommenttia:

  1. Mistä vaunut on ostettu tai tilattu? Paljonko ne maksoivat? Mitä "lisäosia" teillä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ostettiin vaunut käytettynä tori.fi kautta. Ne on 2011 vuoden emmaljungat ja käytetty reilun vuoden :) tosi siistit ja meidän budjetille sopivat! Me maksettiin niistä 400 euroa. Ovat kuin uudet :) vaunujen mukana tuli sadesuoja, hyttyssuoja ja rengassuojat. Jostain täytyisi varmaan löytää vielä ratasosaan jalkapeitto. Muita lisä osia ei ole.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)