Sivut

1. joulukuuta 2013

Askartelua part 2!

Mulla on ollu ihan todellinen handmade viikonloppu!
Tosiaan perjantai askarteluja oli ne tuikkukupit, taikataikina valotalo ja tähtiketjut (jotka muuten löysivät ehkä paikkansa..hmm)
Lauantai askartelua oli joulukuusi meille ja tähtiketjuille paikka sekä uudet kynnet itselleni.

Oon aina haaveillu valkosesta ihanasta joulukuusesta. En vaan mikään vuosi ole sitä raaskinut ostaa ja on tuntunut jotenkin hupsulta laittaa itseään varten joulua.
Tänä vuonna varmaan tuo ihana ajoissa satanut lumi (ja ehkä hormoonit..) on saanu musta aikasiks ihan hurjan joulu fanaatikon!! iiih!
No tänäkin vuonna saa vielä jäädä sen ihanan valkoisen kuusen hankinta... On niin paljon vauvahankintoja vielä edessä, etten raaski laittaa edes sitä muutamaa kymppiä kuuseen.

Löysin aivan ihanan ihanan pienen joulukuusen SiljaS:n blogista, idea oli mahtava ja rakastuin tuollaiseen ei todellakaan niin perinteiseen kuuseen!!!
Tollainen meillekkin vähän sovellettuna joo! TÄÄLTÄ löytyy siis kuusen alkuperä, ihana inspiraationi lähde.
Tää idea sai mut tosiaan eilen kävelemään siinä hitsinmoisessa lumituiskeessa yhteensä 4,5 km citymarkettiin ja siitä tiimariin ostamaan valkoisia höyheniä! :D Voi kun jotain on pakko saada niin näköjään on.. heh heh

Väsäilin aikani kuusta, kuumaliima pyssyn kanssa kielikeskellä suuta ja mies naureskeli vieressä, että mitä ihmeen pölyhuiskaa olen meille kokoamssa.. (joopajoo xD)
Sain höyhenet kasaan ja hmm.. jotain se kaipaa.. ehkä kimallusta, olen aikamoinen harakka tuon kimalteen suhteen.
Tein siis vesiliima(2osaa vettä 1osa liimaa) sekoitteen ja siveltimellä maalasin sulkia ja ripottelin niihin kimalletta ja timantteja! ah, kimallus sulkia muutama joukkoon joo..
No vieläkin se kaipasi jotain.. hmm.. No hei! Mullahan on noita pieniä mustavalkoisia rusetteja, niitä! Niitä, muutama ympäri kuusen. Ja AH! Nyt kuusi on meidän näköinen.



Tähti ketjut x3 löysivät ainankin nyt väliaikaisesti paikkansa tuosta lipaston päältä. Miltäs näyttää?


Ja loppuun uudet kivat neutraali (kimaltavat) kynnet. Jotka on tehty sanomalehti tekniikalla!
Onko muut kokeilleet tätä? Ootteko tykänneet? Haluisitteko ohjetta näihin?


JA PS. tänään on tosiaan 1.12! Ja ensimmäinen kerta 20-vuoteen kun mulla ei oo joulukalenteria :(


pps. iiihan älyttömän suuri kunnianosoitus paul walkerille. rip yksi ihanimmista näyttelijöistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)