Sivut

2. joulukuuta 2013

Ihana nähdä pitkästä aikaa

Viikonloppuna ihana ihana Nina kävi piristämässä tylsää arkeani! Oli mahtava nähdä pitkästä aikaa <3 haleja sinne!
Ens kerralla yritetään nähdä enemmän ajan kanssa, vaikka sitä aikaa ei kyllä koskaan tunnu olevan riittävästi. Aina olisi höpistävää niin paljon, että saataisiin varmasti viikko menemään jutellessa.

Mukava aina höpötellä kahvikupposen äärellä vanhojen hyvien (parhaiden!) ystävien kanssa. Nykyisin varsinkin tulee nähtyä niin kovin harvoin. Mutta silloinhan ne tapaamiset on mukavimpia, eikös ne niin sano? :)

Saatiin nuppuselle aivan iihana lahja tuliainenkin! Kaikki oli ihan super nättejä vaatteita. Kiitos vielä!<3


Aluksi ajattelin säästäväni paketin jouluun. Nuppusen ensimmäiseksi joululahjaksi. Mutta noh heh heh uteliaisuus voitti tän mamman! Mitähän sieltä löytyy...


Voi ääh! Tuo retro pöllö yökkäri on ihan uskomattoman suloinen!! ihana ihana! Ja nuo pallopöksyt kokoa 50! Voi kuinka pienet ja söpöt ne onkaan.. Ja paketin suosikki tuo ihanan kirjava body! Siis aivan uskomattoman kaunis.

Nyt omistetaan taas muutama ihanuus lisää <3 Voi hitsit! 

Lauantaina muuten poksuteltiin taas! Ja tuli tasan kahdeksan viikkoa laskettuun aikaan.. kuusi viikkoa nupun täysikäisyyteen.. iik! Viimestään 10 viikon päästä meillä on vauva, hitto VAUVA! ihan oikee elävä vauva joka on tullut minusta.. ihan hurjaa ajatella..
En malttaisi odottaa, toisaalta jännittää. jännittää paljon. iik!


Tänään viikoin 31+2!! Ohohh hupsista, kuka on unohtanutkaan pedata sängyn.. köhköh.. täytyy antaa palautetta!

Nyt lähden miettimään että mitäs sinne sairaalakassiin kuuluis pakata?
Niin ja koitan VIHDOIN löytää meille vaunuja netistä...

2 kommenttia:

  1. Mä oon ihan pihalla ton sairaalakassin kanssa... En tiijä yhtään mitä sinne pitäs laittaa :D ja must tuntuu et kaikki pakkaa sen jo suunnillee raskauden puolessavälissä!! Mulla on enää alle neljä viikkoa laskettuun aikaan ja alkaa tuntuu siltä, et pakkaan sen kassin sit just ennen ku tulee lähtö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo sama täällä :D kyllähän nää perusjutut, neukkukortti, kamera, puhelin, jotain evästä, hmm imetysrintsikat? Öö.. en tiedä :D villasukat ja oman tyynyn haluan <3 nojoo, kyllä mäkin mietin et mitähä sitä pakkais, mut varmaa se kuitenki tulee kauheessa lähtökiireessä pakattua xD ellen sit oikeesti ota itteeni niskasta kii ja pakkaa sitä ajoissa!
      Hih, sulla ei olekkaan enää pitkä aika :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)