Sivut

7. joulukuuta 2013

POKS 32+0!

Massu välilehteen päivitelty 32 viikkosta masua!
Iiik aika vaan menee niin hitaasti, mutta kuitenkin niiin hurjan nopeasti! 5 viikkoa ja Nuppu on jo täysi-ikäinen, huhhui. Sitten ihan oikeesti se synnytys voi käynnistyä ihan milloin vain, jännää..

Tämä aamu alkoi hyvin kipeästi. Kurkotin herättyäni kattomaan puhelimesta kelloa ja suusta tuli vaan AAUUUTS AUAUU! ja puhelinkin tippu lattialle. Ihan TODELLA kova varmaan vain noin muutaman sekunnin kestävä kipu, kun joku olisi iskenyt puukolla tuonne alamahaan, ihan ihan alas, kivun loputtua jotenkin hassusti vielä säteili ja kuumotteli. säikähdin kyllä.
Kertokaa nyt joku ihana ja fiksu, että Onko nää nyt niitä liitoskipuja? Vai jotain muuta mistä pitäis huolestua?
Aamu jatku tasasesti supistellen (ei ollenkaan kipeästi) epämukavasti vain kiristellen. Onneksi sekin loppui päivän mentyä pidemmälle. Mikä lie tämä olikaan. Inhottava aamu.

No vähän iloisempiin asioihin meille tuli hoitopöytä! jee! Vihdoin :)
Saatin se siis käytettynä tutuilta, ei siis tarvinnut tähänkään sijoittaa ihan kuoleman paljon rahaa vaan päästiin hyvinkin pienellä budjetilla. Kasasin tänään hoitopöydän itsekseni ja täyttelin vähän laatikoihin tavaraa. Ajattelin ainankin tuonne alempaan laatikkoon sijoittaa petivaatteita, eli lakanaoita, pussilakanoita, koska pinnasänky ja hoitopöytä tulee kuitenkin olemaan aika läheikkäin ja jotenkin itselleni helpompaa, että petivaatteet ovat yhdessä tietyssä paikassa, eikä esim. vaatteiden kanssa kaapissa. Mutta saa nyt nähdä, kerkeän varmasti x100 vaihtamaan noiden laatikoidenkin sisältöä xD
Hoitopöytä ei siis ole mitään uutta hienoa desing kalustetta. Vaan ihan tavallinen, käytetty mutta tosi siisti ja toimiva. Meille kelpaa siis oikein hyvin! :)
Hoitis jäi nyt tohon mun yöpöydän paikalle, ettei ole edessä, mutta katsotaan mikä järjestys meille tulee kunhan saadaan pinna sänkykin paikalleen. Oi! Ihanaa taas yksi konkreettisempi vauva juttu kotona! jee!

Isokuva eiliselta kirppis reissulta kun vietiin tavarat ja pienet kuvat tänään. Pikku(iso)pallo!


2 kommenttia:

  1. Noi kivuttomat supistukset on rasittavia, vaikka kivuttomia onki! Sitteko sellanen iskee, niin on kauheen hankala istua ko pingottaa jokasuuntaan, kävelyki on ankkamaista :D

    Ihana masujainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on! Ja vaikka tosiaan ei satu niin jotenki ahistaa ja puristaa ja tulee AINA pissa hätä vaan :D Voi meitä paksukaisia ;)

      Kiitos <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)