Sivut

31. tammikuuta 2014

39+6 TOIVOTTOMUUS

Mitään EI tapahdu!

Okei harvinaisempaahan on synnyttää ennen laskettua kun jälkeen.
Yleisimminhän ensisynnyttäjät synnyttää 10 päivää lasketunajan jälkeen..

Nomä kuitenkin toivoin, että meidän tyssi ois ollu nopee ja rivakka ja ois halunnut tulla ulos..
Kätilö tätskäkin sanoi, että usein kääntöyrityksien jälkeen vauva haluaa nopeammin ulos, koska ärsyyntyy härkkimisestä ja että näin päin kölliessä vauva saattaa haluta ulos nopeammin.
Saattaa joo, mutta ei meidän vauva :D
Se aavisti kun iski jälleen taas kauheet pakkaset, että täällä äitin lämpimässä ja turvallisessa massussa on paljon paljon kivempi oleilla <3
Mutta kuules meistä taas oisen paljon kivempi jos haluaisit jo oleilla massun ulkopuolella! :)
PLIIIS!
Huomenna on siis tämä maaginen laskettu aika ja maanantaihin on aikaa kolmepäivää ja ENNEN sitä pitäis syntyä itsestään jos meinasi syntyä. Toivottomalta kyllä näyttää..
On kokeiltu kaikkia vanhan kansan vinkkejä, kolmen ässän tekniikkaa, tulista ruokaa, oon koittanu reippaasti kävellä, ravannu portaita xD raivosiivonnu, jutellu ja houkutellu tyttöä ulos...
Oikein naurattaa mitä kaikkea sitä keksiikään :D
Vieläkö teilä on muita hyviä ideoita?
Mulla alkaa toivo loppua ja oon ihan varma, että saan häntä koipien välissä mennä maanantaina kuulemaan tuomion Gravidaan, että mitäs sitten tehdään.

Lorahduksia tullut muutama ja koko viikon jomottanut enemmän ja vähemmän mahaa.
Eilen alkoi kuitenkin tosi kova menkkamainen jomotus ja ihmeellistä vihlontaa alavatsassa (ei kuitenkaan samanlaisia kuin esim. liitoskivut) ja koko yön jatkui tämä jomotus, ajattelin jo että NYT TAPAHTUU! mutta eii..
Koko päivän tänäänkin jomottanut aika kovaa, kaupassa roikuin ostoskärryjen päällä ja kassajonossa meinas lähtee jalat alta kun tuli TOSIKOVA supistus.. Nekin sitten laantui.. ja tässä sitä ollaan turhautuneena kotisohvalla...


 

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa nuo jomotukset niin tutulta!! :D Mulla noita tommosii ihmeellisiä jomotuksia alko tuleen justiin viikkoo ennen synnytystä!:D Sitä ei oikeen osaa selittää miltä se tuntu.. Kyl sä kohta pääset synnyttäääää:) iiiks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi iiik!! :DD
      Toivottavasti meilläkin enteilis nää jotain!! :)

      Poista
  2. Täälläkään ei tapahdu niin yhtään mitään! Kyllästyttää tää odottaminen jo :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)