Sivut

4. tammikuuta 2014

POKS 36+

Tänään poksutaan jälleen!
Viikkoja tulee täyteen tasan 36. Nuppu on siis kahden viikon päästä täysi-ikäinen ja neljän viikon päästä on laskettu aika eli viimeistään kuuden viikon päästä meillä on vauva VAUVA!

Mua alkaa niin kovin jännittää.. Ollaan nyt viikonaikana ostettu ihan hirveesti kaikkea vauva tavaraa, kaikki viimeiset kasaan mitä puuttuu.
Tällähetkellä puuttuvien listalla on pinnasänky ja amme! Eli lähes kaikki on kasassa. Turvakaukalon voisi asentaa jo autoon, vaatteet on pyykättynä kaapissa (viimeset itseasiassa kuivuu tällä hetkellä narulla) tutit on keitetty valmiiksi käyttöä varten, on valmennuttu synnytystä varten, panikoitu ja suunniteltu.
Koti alkaa näyttää siltä, että nuppu olisi tervetullut tänne jo <3

Mulla meinaa aina välillä iskeä viimehetken paniikki.. Tuntuu ettei tästä mitään tule ja kaikki menee ihan piloille ja en osaa synnyttää enkä osaa hoitaa vauvaa, ja mitäs jos ei tuu maitoa. Pitää vaan koittaa olla ajattelematta, onneksi on paljon tsemppareita ettei ihan iske oikeasti kamalaa paniikkia ylle!!


Massua viikolla 36+! Kohta taitaa olla aika päivittää jo massulehteäkin.
Mun mielestä toi maha on jotenkin kokoajan ollut alaspäin menossa? Hassun näköinen kun käy aina näin kuvista tuijottamaan :D Ei sitä luonnostaan niinkään erota?

Massu on selvinnyt ihan kokonaan ilman raskausarpia ja reidet. Sen sijaan pyllyyn niitä on ilmestynyt seka tisseihin ihan vain muutama haalea, joita ei edes erota kaukaa, eikä jos on esim. rintsikat päällä. Eli aika vähällä ollaan selvitty.
Nuo pienet tiikerin raidat sitten muistuttaa minua tästä pienestä ihmisestä myöhemminkin.

Olo alkaa olla jo aika huh huh. Hyvä oli vielä muutama viikko sitten naureskella, että ei mulla mitään hankalaa ole :)
Hah! Liitoskivut on riesana, tuntuu että ihan polvet välillä notkahtaa kun vihlaisee tuolta nivusista niin kovin. Kuukautiskipumainen jomotus eikun lisääntyy ja eilenkin makasin vain sohvalla kun sattui, yöllä heräsin ekaa kertaa TOSI kovaan supistukseen, maha ja selkä kramppas, tuntu kuin joku olisi jollain puristimilla painanut mahaa ja inhottava kipu säteili reisiin ja oikein poltteli. Onneksi näitä kivuliaita ei tullut kuin kaksi ja ne oli kestoltaan aika lyhyitä, ehkä vain muutaman sekunnin. Pitkään paikallaan istuessa mahaa alkaa pistää, varsinkin tuonne kylkiin.
Nykyisin myös sattuu melkein päivittäin päähän. Onkohan tämä normaalia?
Kävellessä supistelee ja jalat puutuu, eikä mun nahkasaappaatkaan mahtunu enää pohkeistä jalkaan :D Mitähän vielä..
Valitusta riittää, mutta kyllä mä sanoisin, että vielä täällä ihan ok voidaan :)

Ps. Toivotaan että lapsi on tyttö, meillä on nimittäin hänelle nimi valmiina <3
Kotona useinkin häntä jo kutsutaan tällä.




9 kommenttia:

  1. mulla kun oli jatkuvaa päänsärkyy ja alko kaikki paikat turpoomaan, niin raskausmyrkytyshän se sit oli. ja loppuvaiheessa oma tila heikkeni myrkytyksen takia niin hurjasti tosi nopeessa ajassa, et jouduttiin käynnistää synnytys puolen tunnin varotusajalla :D kannattaa siis varmaan sanoo lääkärille, koska päänsärky ja turvotus on raskausmyrkytyksen oireita.

    VastaaPoista
  2. Niin, olen kyllä lukenut että ne tosiaan on raskausmyrkytyksen oireita..:/
    Mulla on nyt viikon aikana tosiaan alkanu jomottaa päähän ja ne kengätkin.. ehkä tästä täytyy mainita ensi viikolla neuvolassa..
    hui alko ihan pelottaa!

    VastaaPoista
  3. onko tolle sun tatuoinnille tapahtunut mitään? tai siis tottakai se mahan mukaan venyy, mut onko haalistunu tms? tiedätkö palautuuko se sitten mahan mukaan samanlaiseksi kun ennen raskautta? :) mietityttää kun itse haluisin samaan paikkaan tatuoinnin ja raskaus on joskus edessä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahan mukana on kyllä vähän venynyt, ehkä ihan hieman haalistunutkin kun tarkkaan aloin tutkimaan :o Mutta äkkikatsomalta ei huomaa haalistumista. Kysyin asiaa ja sanottiin, että kyllä sen pitäisi palautua ihan samanlaiseksi kuin ennenkin, toivotaan niin :)
      Tai jos se sitten kovin haalistuneeksi jää niin pitää varmaan käydä korjauttamassa :)
      Voin vaikka sitten myöhemmin kirjoittaa miten sen palautumisen kanssa kävi!

      Poista
  4. Pian se aika on!! Ihan hurjan nopeeta mennään ja muuaman viikon päästä meillä on nyytit <3 Ja uskomatonta että periaatteessa nää voi syntyä jo minähetkenä hyvänsä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä!! Aika on loppujen lopuksi mennyt ihan kamalaa vauhtia!!
      No niimpä <3 Oivoivoii! <3

      Poista
  5. Ääää ihana maha <3

    Mä toivon kans et tää masuakki on tyttö, nimittäin nimi on kyllä valmiina jo täälläkin!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on kohta kans ihana massunen ;)!!

      Noniiiimpä! :D

      Poista
  6. http://silmaniskumurhaaja.blogspot.fi/2014/01/haaste.html
    Tuola ois sulle haaste, jos vaan kiinnostus riittää sen tekemiseen:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)