Sivut

4. tammikuuta 2014

UusiVuosi 2014

Mulla olikin (yllätys!) ihan erilainen uusivuosi kuin ennen :)!

Mun ihana ystävä tuli pariksi päiväksi meille ja aloitettiinkin aamu jo hyvissä ajoin, tankattiin massut täyteen aamupalaa ja laittauduttiin valmiiksi.
Aateltiin lähteä katsomaan, onko kaupungilla minkälaiset välipäivä alet.
Mulla ei itselleni ollut oikein mitään ostettavaa. Tuntuu turhalta ostaa vaatteita, kun ei voi kuitenkaan niitä päälleen sovittaa ja tietää miltä ne näyttää..
No tarvitsisin uudet äitiysfarkut, mutta onko vähän turhaa ostaa ne tässä vaiheessa? Kun laskettuun aikaan on enää kuukausi?

Tulin siihen tulokseen, että ostan jos löydän sopivat ja hinnaltaan hyvät.
Tiedän, että en omia farkkujani saa jalkaan todellakaan ihan heti jos enää ikinä.
Käytin ennen raskautta farkuista pienintä kokoa mitä kaupasta löytyi ja sekin piti ompeluttaa kapeammaksi. En usko, että lantioni palautaa ihan heti jos koskaan samoihin mittoihin.
Puolestani siihen saisikin jäädä hieman naisellisempaa muotoa :)
Joten tiedän, että äitiysfarkkuja voin hätätapauksessa käyttää synnytyksen jälkeenkin. En nimittäin silloin viitsi alkaa ostaa "välikoon" farkkuja. Vaan ostan housut vasta sitten, kun olen saanut itseni siihen kuntoon mihin jäädäänkin!

Toisena must have hankintana oli hoitolaukku! Mulla alkoi jo olemaan hätä kun en sitä ollut vielä edes katsonut mistään! Sairaalakassin nimittäin pakkaisin hoitolaukkuun.
Jonkinverran olin netistä katsellut hoitolaukkuja mm. babystyleltä ja lastentarvikkeesta, mutta mä halusin jotain yksinkertaisempaa, siistimpää.. ja no budjetiltaan halvempikin käy :D!
Tiedän, että en jaksa alkaa kantaa mukana hoitolaukkua JA omaa laukkua. Joten haluan, että hoitolaukussa on paljon taskuja ja ulkonäöltään sen voisin yhdistää myös omaan pukeutumiseen.
Sijoitan myös mielummin rahani nahkalaukkuun kuin puolet kalliinpaan "oikeaan" hoitolaukkuun.

Muuta en itselleni tarvitse. Taino kuka ikinä tarvitsee mitään kun lähtee shoppailemaan? :D
Jokainen nainen tuntee heräte ostokset! voi iik..
Minäkin ehkä hullaannuin kaupungilla, ja varsinkin kun en itselleni ole ostanut mitään ikuisuuksiin tai ainankaan kuukausiin!
Mukaan tarttui siis muutama koru hömpötys, jota en olisi tarvinnut mutta jotka halusin ostaa itselleni piristykseksi :)

((Löysin myös jotain pientä kivaa vauvalle ja käytiin tuon miehekkeen kanssa vielä tänään ostamassa pari juttua lisää, esittelen siis kaikki vauva hankinnat yhdessä omassa postauksessaan!!))

Kaupungille me tytöt saatiin  tuhrattua kuusi tuntia! Mä jo ajattelin, etten varmasti jaksa olla sielä kuin pari tai ehkä kolme tuntia, sillä nykyisin mun riesana kulkee inhottavat supistukset kun vähän joutuu kävelemään. Hyvin jaksoin vaikka jalat oli ihan tuskallisen kipeät, no kerrankos sitä.


Löysin siis h&m:stä tumman siniset äippäfarkut! Ihanaa kun haaroista ei kuulla kangasläpi ja polvien kohdalla ole lähes valkoisia länttejä (kangas kulunut) :D Sekä aivan ihanan valkoisen neuleen johon on ommeltu pitsiä hihoihin! Tästä tykkään kovin :)) Tuolla vyöllä tai narunpätkällä saa mukavasti solmittua söpön rusetin mahan yläpuolelekkin!

Sitten näitä tyttömäisiä turhuuksia, heräteostoksia..:D
Mutta kun nuo kimaltavat timanttirannekorut oli niiiin ihania ja ne käy tosi kivasti myös nominationin kanssa yhteen ja oikeestaan ne makso vaan 1,90 glitterissä, pakko saaada!
Ja että mä rakastuin nuihin sulkakorviksiin. Niissä on koristeenö myös helmiä ja kaikkee ihanaa :)

Tää toimii nyt meillä hoitolaukkuna. Edessä on paljon pieniä taskuja ja lokeroita, takanakin on yksi ja siltäkin löytyy vielä! Tää oli tosi hyvän kokoinen, simppelin näköinen ja musta ihan passeli. On myös tuo pitkä hihna, että voi heittää vaikka olan yli tai roikkumaan rattaisiin kiinni. Myyjällekkin kerroin, että hoitolaukkua olen etsimässä ja monen monen laukun testailun jälkeen tultiin siihen tulokseen, että tää ajaa asiansa varmasti tosi hyvin ! Laukku on luonnossa isompi kuin miltä se tuossa näyttää ja hieman sellainen "pitkulainen"! Mun mielestä hyvä, katsotaan ajan kanssa oliko ostos ihan huono vai ei.
Miten te muut, omistatteko ihan oikean hoitolaukun vai minkälaisia ratkaisuja teiltä löytyy?

Kaupat tosiaan silloin tiistaina meni jo kuudelta kiinni ja me lähdettiin autolle marssimaan just vaille kuus! saatiin siis kokopäivä tuhrattua kaupoissa :D
Sitten meille sattui vähän hassu juttu, kun ihmeteltiin miksi hälyttimet piippas aina meidän kohdalla, ajateltiin että ne varmasti jollain muulla piippaisi, koska ei meissä ole mitään piipattavaa?
Viimeisen kerran kun poistuttiin kauppakeskuksesta ja piipattiin TAAS kahdestaan siinä ovella, alko epäilyt vähän heräillä mutta siinä kiireessä ja tohinassa ei tajuttu mistä se tulee ja sitten kotona kun alettiin purkaa ostoksia, niin...
OHHOPS! sieltä se syyllinen sitten löytyikin. Laukkuun oli jäänyt jokin hälytin kiinni.
Käytiin tänään se sitten miehen kanssa viemässä takaisin liikkeeseen, onneksi KERRANKIN olen tajunnut säilyttää kuitin tallessa. He irrottivat hälyttimen pois ja pahoittelivat tilannetta.
No näitä erehdyksiä sattuu kaikille :)
Nyt laukku on onneksi ilman hälyä ja voin alkaa pakkailemaan sairaalakassia ja tekemään siitä teille postausta :)

Illan varalle ei ollut mitään sen suurempia suunnitelmia!
Mulla oli onneks talella tytöiltä vauvakutsuilla saamani disney skumppa tallella ja päätin korkata sen ihan vain fiiliksen vuoksi auki :)
Tehtiin uuden vuoden ruokaa, nakkeja, perunasalaattia, vihreää salaattia ja pasteijoita ja nautittiin ja höpistiin pitkästä aikaa tyttöjen juttuja ja naureskeltiin vanhoille asioille :)
Käytiin me 12 aikaan katsomassa ilotulituksia ja yöllä höpistiin ja syötiin lisää!
Mun uus vuos vaihtui siis rauhallisissa merkeissä kotona!


Ensi vuonna sitten pikkuinen juhlii meidän kanssa, jee! :)




6 kommenttia:

  1. ite tykkäsin synnytyksen jälkeenkin vielä hyvän aikaa käyttää äitiyshousuja, koska kun maha on vielä löysä pullataikina niin äippähousut tuntu kyllä kaikista mukavimmalta päällä kun ei puristanut mistään! :) ja oon kuullut että etenkin jos vauva leikataan ulos, niin äitiyshousut on tosi kätevät kun ne ei hankaa haavaa eikä purista mistään :)

    ja meillä kans hoitolaukkuna toimii ihan tavallinen laukku, kun ei tosiaan varaa mihinkään "oikeaan" hoitolaukkuun ollut näin opiskelijalla ja työttömällä. :D hyvin sillä ollaan pärjätty ja oon ihan onnellinen ettei erehdytty ostamaan mitään kalliimpaa. :)

    ja pitää vielä sanoo että ihanan olonen blogi, jään kyllä seurailemaan! ihana lukee muittenkin nuorten äitien ja tulevien äitien blogeja kun niihin pystyy samaistumaan. :)

    paljon paljon tsemppiä loppuraskauteen! <3

    t. äiti 20v

    VastaaPoista
  2. Ihan totta, mulla kans moni sano, että varmasti on käyttöä.
    Enkä uskalla edes unelmoida että mun vanhat farkut menee jalkaan :D!

    Noniin, mun mielestä kans tuo tavallinen laukku on ihan kiva. kohtuuhintainen, jopa paremman näköinen ;)
    Sama täällä, ei anna tulot ostella aina kaikkea kalleinta ja merkki tuotteita.

    Oi, mukava kun tykkäät! :) Tervetuloa seurailemaan <3

    Kiitos suuresti ja oikein ihanaa vuoden alkua sinne teille <3

    VastaaPoista
  3. mistä tuo laukku siis mistä kaupasta?

    VastaaPoista
  4. Mistä kaupasta tuo laukku on? :)

    VastaaPoista
  5. mistä kaupasta tuo kiva laukku?:)

    VastaaPoista
  6. Laukku on Jyväskylästä jostain nahkatarvike liikkeestä, en vaan kuollaksenikaan muista nimeä :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)