Sivut

21. huhtikuuta 2014

Mekkojamekkoja

Blogeissa on kiertänyt tai itseasiassa kierti jo jonkin aikaa sitten ihana mekkohaaste!
Kun meillekkin sattui tuo prinsessa tulemaan, niin kaappiin on kertynyt  kahden ja puolen kuukauden aikana muutama aika ihana mekko, tosin nyt niitä vasta päästään kunnolla ostelemaan ja käyttämään, sillä koot alkavat olla sopivia.
Mun piti toteuttaa tää jo teille aikaisemmin, mutta hei! Parempi myöhään kun ei milloinkaan.
Eli lähdetäänpäs kurkkimaan millaisia mekkoja Pinjalta löytyy.
Mun olis ehkä kannattanu nämä silittää ennen kuvia, eeh....

 Ihana Lindexin maatuska mekko! Mä niiin rakastan tätä mekkoa ja on kyllä yks suosikeista. Tämä mekko on Pinjan serkku tytön vanha ja ollaan saatu tämä heiltä.

Pinjan kummitäti toi meille ihanan merimies henkisen mekon, tämä on h&m mallistoa. Tätä ei olla vielä edes pidetty päällä, mutta tykkään tästäkin kovasti! Niin söppänä!

Pinjan Täti eli isimiehen sisko tei meille tälläisen tunika mekon tuliaisiksi Lantzarotelta. Mekkoon kuuluu itseassa mukaan farkku shortsit! Tää oli kans aika hauska yhdistelmä.

Lindexin farkkumekko tämäkin, kovin arkisen näkönen näin ja voi käyttääkin vaikka kesällä, mutta saatiin tästä myös ristiäisiin ihan juhlallisen oloinen. Tykkään tästäkin.

Oikein räiskyvän pinkki Hello Kitty mekko on myös Pinjan serkun vanha ja heiltä saatu. Mekko on meidän neidin päälle vähän hassun muotoinen, mutta ihan nätti kuitenkin.

Nämä kaikki mekot ovat meillä nyt käytössä tai voidaan ainankin ottaa käyttöön, kaikki taitaa olla kooltaan 62cm.
Seuraavaksi esittelen vielä liian isot mekot tämän hetkiseen käyttöön. Luultavasti saadaan ne kesällä tai viimestään alku syksystä käyttöön.

Valkoinen palmikkoneule mekko. Tämä on alunperin h&m:n mekkoja, mutta olen ostanut tämän kirppikseltä, tykkään älyttömästi palmikko kuosista, toivottavasti saadaan tämä syksyllä pukea Pinjan päälle!

Lindexin farkkumekko, jossa helmassa kaikennäköistä härpäkettä. Isi valitsi Pinjalle eräs kaupunki reissu tälläisen mekon, kesällä varmasti käytetään paljonkin.

Tämäkin ollaan saatu lahjaksi kummitädiltä, hennesin neulemekko jossa pientä palmikko kuosia. Tuo kangas ei ole villaa vaan jotain ihanan pehmeää materiaalia. Tämäkin on kivan neutraali ja voi yhdistää vaikka minkävärisiä sukkahousuja tai hiuspantoja!

Isomummin ostama kissa mekko, taitaa olla Lotta&lassi merkkinen. Naureskelin, että onpahan meidän pikkuneidilläkin nyt peplum helmainen mekko!

Tämä ihanan pirteä retromekko on alunperin h&m:n mallistosta, mutta meille tämä on päätynyt kirpputorin kautta. Voiko oikeesti ilosempaa hellemekkoa enää löytää?

Tälläisiä mekkoloita meidän neidin kaapista löytyy.
Oliko joukossa jotain suosikkeja? inhokkeja?
Löytyykö teidän kaapista kenties samanlaisia?

Mukaan haastan tosiaan kaikki pikku prinsessojen äidit! Olisi ihana kurkata sinne teidänkin mekko arsenaaliin mitä sieltä löytyy.

Kiinnostaako teitä lukea näitä vauvan vaate postauksia? Haluaisitteko muutenkin kurkata Pinjan vaatekaappiin?

7 kommenttia:

  1. Ihania ja suloisia mekkoja teiltä löytyy! ♡
    Toi merimies mekko on mun lemppari noista, etsin itekkin Helmille tollasta mekkoa, oiskohan siellä H&M:llä vielä noita tai edes ton tyylisiä :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos ♥
      Se on ihana, pinskun kummilla on hyvä maku :)!
      En osaa yhtään sanoa olisikohan.. siitä on varmaan jo yli kuukausi kun hän sen osti. Mutta aina kannattaa käydä kurkkaamassa ;)

      Poista
  2. awwwww kuolen mitä ihania mekkoja!! Jos mulla olis tyttö niin ostelisin samanlaisia mekkoja!!! Ja nyt sait bannerinkin toimimaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitti!! :) Mekot on kyllä ihania, mutta ai että onhan pojillekkin ihania henkseli housuja ja pikkusia ruutupaitoja ja villatakkeja :)

      Joo sain! :)

      Poista
  3. Söpöjä mekkoja! Harmi vaan kun meille poika tulossa niin eipä pääse mekkoja ostelemaan kuin itselleen eikä itsekään niitä tuu niin käytettyä. ;) Muuten sulle on edelleen kutsu blogiini s-postissasi josset oo huomannut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Pojillekkin on kaikkea aivan ihanaa!!!

      Ainiin! Mä olen unohtanut!!
      Hyvä kun muistutit. Heti kun meen koneelle käyn tsekkaa sen :)

      Poista
    2. Haha, katsohan kun kerkeät. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)