Sivut

25. huhtikuuta 2014

Yhteistä aikaa

Mitä me touhutaan kun meillä on yhteistä aikaa koko perheen kesken?
Pinja on vielä niin pieni, että hän ei oikein pääse eikä ymmärrä vaikka mukaan pääsisikin, että mitä me touhutaan, siksi vielä näin pienen lapsen kanssa yhteisen touhuamisen ei tarvitse olla mitään kovin erikoista, pieniä yhteisiä arkisia touhuja. Tosin kun Pinja kasvaa, haluamme että hän oppii, että ne arkiset asiat jotka puuhataan koko perheen voimin, on niitä parhaimpia.
Toki sillon tällön käydään sitten huvipuistossa tai eläintarhoissa ja muissa ns. erikoisemmissa paikoissa. Haluan, että Pinja oppii arvostamaan tavallista arkea ja yhdessä oloa, välttämättä sen kummempia touhuamatta.

Tänään meidän yhteisen ajan kohteeksi valittiin ihanaa lenkkeilyä touruvuoren maastossa.


Molemmat teki sen virheen, että pakattiin päälle aivan liikaa vaatetta. Noita mäkiä kun tuola kivuttiin ja vuoron perään työnnettiin ja puhistiin vaunuja ylös, niin tuli kyllä kieltämättä ihan älyttömän kuuma.
Maasto oli vielä kunnon peikkometsää ja tuuli ei edes kunnolla käynyt koko matkalla, huh.
No tiesipä käyneen lenkillä kun tuli kotiin.

Lenkin alkupäässä on hauska luontokuntosali me vielä oikein näppärästi päätettiin ottaa siinä pienet alku"verryttelyt" ennen lenkkiä.
Ihan fiksu veto, kun tuli jo tuska kuuma ennenkuin lenkki edes kunnolla alkoi, hah. No ens kerralla mietitään tuo pukeutuminen vähän fiksummin.




Isi huuti mulle kokoajan et "muista ryhti, muisti ryhti" "joojoo!" tässä tulos...
Alku "kuntosaleilun" jälkeen valittiin n. kuuden kilometrin mittainen lenkkipolku. Jotenkin hassua jos kuus kilometria kävelee asfaltti tielä ei se ole edes paha, mutta kun kipuaa tuollaista luontopolkua vuorenhuipulle ja alas, tuntuu että olis juossu vähintään maratonin, hah. Tai sitten mun kunto on vaan tosi nollissa...
Mä oisin ihan tosi paljon halunnut lähteä seikkailemaan noille pitkospuille. Kuitenkin vaunujen kanssa turha edes haaveilla. Mietinkin olisikohan se kantoreppu tässä hyvä? Onko tosi rankkaa ja vaikea kulkea tuolla? Vai meneekö mukana näppärästi? Kertokaa mulle siitä kokemuksia, haluaisin kuulla lisää! 



 



Mitä te muut touhuatte koko perheen voimin? Kertokaa niin ja jakakaa myös hyviä ideoita?

3 kommenttia:

  1. No tehän ootte ollut reippaita! :) itekki teen noin 8km vaunulenkkejä mut asfaltilla, mä en metsään lähe tän masun kanssa kun ton asfaltti lenkin jäljeen oon aivan loppu niin mitähän se olis sitte jossain maastossa :D
    Ihania kuvia ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me aina olla xD yleensä mullekkin riittää noi asfaltti lenkit mut ehkä mä pääsisin paremmin takas kuntoo jos tosiaa jaksais vähän useammin rehkiä noin!! Mut heii, masun kanssa onki ihan ymmärrettävää ;)
      Niin ja Kiitos !♥

      Poista
  2. itse ostin kantorepun kirppikseltä (instassa taitaa olla kuvakin). Ei aivan uusinta mallia mutta hyvässä kunnossa kuitenkin. Ollaan huomattu miehen kanssa että pitkä kantaminen käy särkemään päätä. Jotenkin ne olkaimet painaa huonosti.. Mutta olen kuullut että uudemmissa malleissa on joku tukivyö vielä takana, eli ei rasita hartioita. Inna kyllä viihtyisi kanneltavana mutta äitin niskat sanoo sopimuksen irti hyvin nopeasti... :D

    -n-

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)