Sivut

8. elokuuta 2014

MUTSILANDIA facebookkiin

Hei rakkaat!
Vihdoin sain tehtyä MUTSILANDIALLE omat facebook sivut, joihin lupaan päivittää lähes päivittäin meifdän touhuiluja ja kirjottaa pieniä tekstiä :)
Sieltä pääsette seuraamaan meidän miniblogia sen aikaa jos saan uudestaan tämän blogi kipinän (ja arjen rullaamaan) paremmin!

Tulkaahan seurailemaan meitä sinne! 

Facebook sivuille pääset tästä

puspus, sielä nähdään!
ja kuullaan!


9 kommenttia:

  1. sullakin nyt facebook sivut, jee täytyykin heti mennä klikkailee itteni sinne :))!

    VastaaPoista
  2. Käy linkkaamassa blogisi mun postaukseen!

    http://pikkutyton.blogspot.fi/2014/08/linkkaa-blogi.html

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Apua! Voinko vastata tähän 4kk myöhässä? Mä en tiedä tykkäätkö jo facebook sivuista, mutta käy tykkäämässä :) ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa sinne jotain. Meille kuuluu ihan hyvää! Pinja on kasvanut ihan hurjasti ja arki rullaa jo paremmin :) ihana kun kyselit kuulumisia <3

      Poista
  4. Ois kiva pitkästä aikaa kuulla miten teillä menee? Onko arki alkanut sujua ja mitä kaikkea neiti on oppinut, hää on jo niin iso tyttö ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä päivitän ainankin FB sivua! Ja ehkä blogia kun saan koneen toimimaan :) olen vähän salaa haaveillut blogin jatkamista, mutta se on vielä ajatuksen tasolla :)

      Poista
  5. Pinja on todellakin melko söpö pikku neiti♥ Seurailen teitä insatgramissakin ja aivan tosi suoloinen neitokainen♡ Oisi tosi mukavaa jos kirjoittelisit Pinjan 1vuotis päivänä mitä hän on oppinut nyt vuoden taupn jälkeen ja niin edespäin... Kuinka monta lasta haluasit vielä tulevaisuudessa?

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Ohoh :D siis pinja on mun päivänsäde tosiaan :) kiva kuulla että seuraat :) sielä ollaan aktiivisia nyt ja jatkossakin ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)