Sivut

1. marraskuuta 2013

Äitiyspakkaus hot or not

Toiveiden perusteella päätin sitten toteuttaa tämän. Mikä oli äitiyspakkauksessa ihanaa ja mikä kamalaa?
Ihan yleisesti, ennenkun mä alan spekuloimaan ton paketin sisältöä mun mielestä on TOSI hyvä ja ihana, että meillä.suomalaisilla äideillä on mahdollisuus saada tuollainen paketti ja ihan ilmasiksi. Meille ja varmasti monelle muullekkin pienituloiselle, nuorille, opisleleville tuleville vanhemmille tuo pakkaus on iso pelastus!
Toinen vaihtoehto olisi ottaa se rahana 170€. Hei c'moon 170€!! Pakkaus pitää sisällään kuitenkin ihan "merkki" tavaraa mm. Tutta ja reima. Mitä sä saat uutena kaupasta 170 eurolla, no okei ehkä ton toppapuvun ja pari bodya!
Ja mitähän pakkauksessa on? No, minäpä kerron:

6kpl bodyjä
4kpl potkuhousuja
4kpl puolipotkareira
1kpl potkupuku
1kpl villahaalari
1kpl kevyt toppapuku
1kpl oloasu(housut+paita)
4kpl hattuja
1pari sukkia
1pari lapasia
1kpl sukkahousuja
1kpl sideharsovaippoja (eli harso!)
2kpl kestovaippoja
1kpl iso pyyhe
1kpl aluslakana & 1kpl pussilakana
1kpl peittoja
1kpl makuupussi
1kpl ulkohaalari
1pari lämpötöppösiä- ja rukkasia

Ruokalappu
Patja
Patjansuojus
Lelu
Ensi hammasharja
Hiusharja
Lasten kynsisakset
Kylpymittari
Perusrasvaa
Lorukirja
Kortsuja
Isoja terveyssiteitä
Kestoliivinsuojat
Vuodelaatikko

Niimpä, saattaa olla ehkä ihan parilla eurolla yli 170 euron arvosta tavaraa. Joten mun mielestä tuo pakkaus on parempi kun hyvä ja ehdottomasti kannattaa ottaa se!
Onhan sielä mullekkin niitä ns. Ei tää nyt niin kiva oo, hmm, en tiiä tarviiko tätä. Mutta SILTI! Ollaan hyvillään, että meille täällä on suotu mahdollisuus tuollaiseen pakettiin ja ns. Ilmaisiin tavaroihin.

Ekassa kuvassa on mun mielestä kivoja vaatteita ja nää varmasti tullaan näkemään nuppusen päällä, ainankin joskus!
Tokassa kuvassa on kans nättejä juttuja, tuo siilimakuupussi on mun mielestä tosi symppis ja ihana ja käytännöllinen varsinkin! Toppapuku on kans tosisiisti, en tiedä käytetäänkö, osuuko koko oikeaan ja sitä näkyy toisaalta niin paljon muillakkin.. hmm.. saa nähdä. Jokatapauksessa se on ihan sievä.

Tokassa kuvassa on tälläiset neutraalit vatteet, kaikki on valkosta. Joo siellä on kyllä mukana siistejä vaatteita, jotka löytää tiensä nupun päälle, mutta mitä nyt valkoisesta bodystä voi sanoa?? Oo onpa kaunis ja suloinen? Hyi onpa ruma? Hmm, se on VALKOINEN, neutraali eli ei sinällään minkäännäköinen! Tässä neutraali osiossa on mukana myös mm. VALKOINEN kypärämyssy, joka on tarpeeseen, VALKOINEN villasekoitehaalari joka on myös tosi käytännöllinen!

Seuraavassa kuvassa on ne totaalliset inhokit, heh. Tykkään tuollaisesta turkoosista väristä, mutta tuossa se öh hmm.. näyttää jotenkin vanhalta? Ja tuo kuvio on myös tylsä. oranssi on myös ihana väri, mutta kun toi on tollanen postiauton oranssi, hmm paitsi postiauto ei oo oranssi.. Voi olla, että nuokin vaatteet joskus tulee käyttöön, pesen ja laitan ne kaappiin nyt kuitenkin, mutta enmä noista sen kmmemmin tykkää. Inhokki osiossa on myös tuo kestovaippa härveli. Mä oon ehkä vähän tyhmä ja yksinkertanen, mutta en älyä en yhtää tota kestovaippa villitystä.. ei tuu meillä kyllä käyttöä, sitäpaitsi liberovaipoista saa pisteitä libero kauppaan ja sit saa lahjoja! (Hih. Mikä materialisti..) Mutta käyttääkö joku noita? Miten se toimii? Kertokaa mulle?

Sitten on vikassa kuvassa nää ns. Hoitotarvikkeet, kaikki on hyödyllisiä ja tulee käyttöön ainanki aluksi, katsotaan jos jossain vaiheessa sitten ostetaan enemmän omanlaisia. Mutta isot plussat tosta viilentävästä purulelusta, on varmaan ihan superhyvä kun hampaat tekee tuloaan!

Jäljelle jäi vielä harso, pyyhe, patjat, suojukset ym. Mitkä on aika pitkälle valkoisia ja tuskin tarvitsee erikseen kuvata että, katsokaa tässä on patja. Joten jätin niiden kuvaamisen välistä.
Tässä mun äitiyspakkausanalyysi. Mitäs te olitte mieltä?

Ps. Huomenna poksutaan tasalukuja ja luvassa laajempi masukuvatus!
Mä lähden nyt kyläilemään saunomaan ja herkuttelemaan, hyvää viikonloppua! Ja halloweenia huuu!

11 kommenttia:

  1. Melkee samat inhokit ku mulla :D vaik must oranssi raita body oli ihan jees toisin ku ne muut oranssit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon huomannu, että aika samalla tavalla jakaa mielipiteitä tää pakkaus ! :D mut on tuola ihan hyvääkin tavaraa :-)

      Poista
  2. Meilläkään ei läheskään kaikki tavarat tuu käyttöön, mutta täällä kans yks materialisti joka aattelee et ilmanen tavara on aina kiva juttu ;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, hahaha ;D mutta on oikeesti tosi hyvä, että on mahdollisuus saada tuommone paketti :)

      Poista
    2. no on kyllä, olis menny todella paljon rahaa kun olis noi kaikki ostanut ite! :) ja paljon sisältää sellasta, mitä mulla ei olis tullu mieleenkään et tarvii ostaa ja on tarpeellista! :)

      Poista
  3. Me kestoiltiin öisin ko laps oli 7 kuukauden ikänen.. kesto yöksi ja aamulla huuhtelu ja koneeseen :) muute vaipoissa.. toi kestovaippa on nii isokin ettei sitä voi käyttää ko myöhemmin.. meidän lapsi oppi pottailemaan jo 8kk iässä, tietty ei kokonaan mut kakat ja pisut tekee pottaan :) helpottaa vaipparallia! Ihanaa odotusta sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katoin joo, että aika isolta näyttää! Siinä on varmasti omat hyvät puolet, en vaan oo oikein vielä sisäistäny tota ideaa :o Voi miten hyvä! :) kyllä helpottaa, ei tarvitse aina kotona ollessa olla vaipan kanssa. Ja kiitos kovasti! :)

      Poista
  4. no minä olen aivan rakastunut noihin ivana helsingin telttakuosisiin ja mun inhokkeja on ne tylsät tavalliset vauvanvaatteen näköset jotka kierrän niin kaupassa kuin kirpparillakin kaukaa:) omaa pakkausta ootellessa!
    päivi 24+4

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin. Jokainen tykkää erijutuista :) Musta joo toi kuvio on ihan hauska ja tykkään tollasesta turkoosistakin ainankin jossakin mutta tuo yhdistelmä on vaa jotenki, nooh..
      Toivotaan että sun pakkaus tulis nopeesti :))!

      Poista
  5. oon todellakin samaa mieltä, miksipä ei ottaisi äitiyspakkausta!? toi raha on aivan onneton. me otettiin myös pakkaus ja vieläkin sitä odotellaan kun joulunpyhät vähän ruuhkautti. tossa kaikki on tarpeellista, en mäkään tykkää kaikista noista kuoseista enkä esim potkupuvuista muutenkaan mutta niitä voi pitää ihan hyvin kotona tai vaikkapa yöllä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)