Sivut

10. marraskuuta 2013

Hyvää isänpäivää <3

Aivan mahtavaa isänpäivää kaikki mailman isit!! Etenkin oma isäni <3 ja tietenkin nupun isä!

Meillä on ollut jo jonkun aikaa tuolla kaapinpohjalla pieni yllätys tuolle isi ihmiselle. Tänään hän sitten saa vihdoin oman isyyspakkauksensa! Jee. Niin ja tietenkin elämänsä ensimmäisen isänpäivä lahjan tai hmm tulevanisän isänpäivälahjan, hihii. Menikö liian monimutkaseks?

Kuitenkin, pakkaus ei ole kummoinen vain pieni lahja piristämään isukkia
se sisältää mm. tälläistä:

-Vaipanvaihto apuja! (Vaippa, kumihanskat, pyykkipoika) eli siis hanskat käteen ja pyykkis nenään hajuhaittoja varten.

-Pilttiä! Lievittämään muksun tai äitin nälkä kiukkua.

-Tulitikut! Jotta ne iskän silmät kestää auki yölläkin.

-Kumiankka & kylpyvaahto! Iskän ja tyttären yhteisiin riemukkaisiin kylpyhetkiin. (Joka tietää äitille hetken aloillaan istumisrauhan)

-Maidonkorviketta! Jos tissit ovat hetkellisesti muualla.

-Tutti! Mallia äänenvaimennin, koska isi joskus sanoi tahtovansa sellaisen.

-Nenäliinäpaketti! Ilon hetkiin TAI ensimäiseen vauvanuhaan jolloin räkää tulee jokaisestä kolkasta ja isillä on hyvä olla paperia valmiudessa.

-Korvatulpat! Joiden käyttöoikeus on vain aikaisina työaamuina, kannattaa kuitenkin harkita käyttöä tarkkaan. JA korvatulpat saa lainata äidillekkin mm. Pe-la väliseksi yöksi.

-Body! My dad rocks! Tekstillä, koska meidän iskä rokkaa.

-Energiajuomaa! Koska no energiaa tarvitaan.

Pakkaus sisälti myös salmiakkia(koska on isin suurta herkkua) ja suklaata(koska suklaa ja seksi parantaa mieltä, ja tässä olisi se suklaa osuus)
MUTTA kävi pieni hups!
Kattelin eilen itekseni telkkaria kotona ja mulla tuli ihan kamalan kamala makean himo.. ja koska köhh ehheh kaupat ei ollu auki päätin hmm, no syödä isyyspakkauksessa olevia karkkeja xD salmiakkia teki mieli ja söin muutaman, en viitsinyt koko pussia syödä joten avasin vielä suklaankin... arvaatko hävettääkö nyt..
Ei ole helppoa olla raskaana oleva nainen..

Pakkauksen tein vain tavallisesta pahvilaatikosta jonka vuorasin autolehden kuvilla. Mukaan laitettiin myös kuva lapsesta ja teksti isyyspakkaus. Katsotaan mitä ollaan mieltä täällä päin tästä yllätyksestä! Vielä kerran, ihanaa isänpäivää!

2 kommenttia:

  1. Haaa sulla on paljon hienompi pakkaus ulkopuolelta ku mulla :D meil ei ollu oikee mtn hyviää askartelu tarvikkeita ja liimaki loppu kesken :D Joten toi mun nyt on aika kamala, mut onneks Miika ei välittänyt :D haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei meilläkään kunnollisia, tempasin kauppareissulla mukaan autolehden xD ja kuumaliimapistoolin kanssa koitin koota noita sivuja yhteen :D! onneksi sitä ulkonäköä ei sen tarkemmin katsota, se sisältö kuitenkin voittaa nuo isien sydämmet :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)