Sivut

11. marraskuuta 2013

Kasvukontrolli ultra

Meillä oli tänään kasvukontrolli ultra, viikkoja on 28+2 ja tarkastellaan onko pikkuinen lähtenyt kasvamaan paremmin.
Rakenneultrassahan me jäätiin alle käyrien. Saatiin siis viikolle 28 kasvukontrolli, jotta voidaan tarkistaa onko nuppu alkanut kasvamaan paremmin.

Mun puolen suvussa pienikasvuisuus on ollut tosi yleistä, ja lähes kaikki lähisukulaiset(äitini,isäni ja siskoni) ovat syntyneet ns. Normaalia kevyempinä.
Mun kohdalla äippä oli ollut myös tarkkailussa painoni kanssa, mutta ylimenneenä olin sitten lopussa kirinyt käyrille.
Mulle on kokoajan sanottu, että pienikokoisuus voi periytyä ja näin ollen ei ole mitään huolta asian suhteen. Ja tottakai on huomioitava kun olen itsekkin pieni äiti niin helposti tulee myös pienikokoinen vauva. Ja tietysti minullehan synnytyksen kannalta olisi kivempi jos vauva vaikka olisikin hieman pienempi, en siis valita!

Alussa mittailtiin ja mittailtiin, kaikki mitat oli ihan ok ja virtaukset hyvät. Painoarvioksi nuppu saikin 1100 grammaa! Eli yli kilon jo!! Ja me vihdoin ollaan kasvettu käyrille, jee! Vaikkakin ihan alalaidassa mennään, mutta käyrillä kuitenkin ollaan. Huhhei, tämä hyvä uutinen!

Päästiin täällä myös kurkkaamaan miltä näyttää 4D ultran kuva! Puhuinkin joskus, että ai olis kiva kun pääsisi sellaiseen. Edellisessä asuinpaikkakunnassamme 4D mahdollisuus oli vain ja ainoastaan yksityisellä ja näin ollen se olisi ollut liian kallis meille.. Oltiin siis tyydytty siihen ihan normaalin ultraan vain, sillä niin suurta hinkua ei ollut 4D:n että olisin 200 euroa siitä pystynyt maksamaan.

Täällä yllätykseksemme näytetään ihan kysymyttäkin molempina muotoina. Ajateltiin sitten katsoa saataisiinko näkyville miten selviä kasvon piirteitä.
No meidän huonolla tuurilla ei saatu. Ensimmäiset kymmenen minuuttia kädet pysyivät visusti naaman päällä ja kun hän käsiään päätti vihdoin siirtää oli aika painaa naama istukkaan kiinni..
aika vekkuli tämä toveri, haluaa ilmeisesti olla täysi yllätys!
jonkinlainen kuva sitten kuitenkin saatiin ja kätilöäkin vähän nauratti, että no tämä nyt on vähän pelottavan näköinen kuva..
Kieltämättä se muistuttaa vähän merihirviötä (anteeksi rakas nuppu!!! Olet varmasti oikeasti kaunis) kuvasta näkee kuitenkin selvästi silmät, nenän ja suun. Ihan hyvä se oikeasti on. Mutta Oi ihanaa päästiin kuitenkin testaamaan nyt tätäkin!!

Tuleva isimies sitten päätti kysyä tämän meitä askarruttavan kysymyksen.
Vieläköhän se siellä tytöltä näyttää?
No niimpä! Sen mäkin haluan tietää, naureskelin sille kätilölle, että sano pliis että se on tyttö tai muuten meille tulee aiika vaaleanpunainen poika!! Iiik!
Hetken katseltua todettiin, että eii tästä kyllä mitään voi sanoa, jalat on ristissä, napanuora menee jalkojen välistä ja hän on vielä pienen kätösensäkkin laittanut jalkojen välistä menemään! Voi iik ja voi apua!
Kätilö sanoi kyllä, että enemmin hän tyttöä veikkaisi, no siinäpä veikkaillaan..
Mua alko vähän tai no vähän enemmänkin jännittää! Meillehän silloin rakenneultrassa sanoi kätilö, että "katsokaa, tuossa on munasarjat" no täällä uudessa paikassa kätilö kummasteli, että ei heillä kyllä viikolla 20+ ole ikinä ollut puhetta, että munasrjat erottaisi...
No voi iik!!! Nyt jännittää vielä enemmän.
Kumpikin sukupuoli on kyllä erittäin tervetullut mua vaan vähän pelottaa tuo vaaleanpunainen kaaos tuolla kaapissa, ehhe eh..
Jännityksellä odotellaan syntymään, ultriakaan ei enää tule, jos ei ilmene ongelmia. No mä nyt luotan siihen että hän on tyttö, mutta tuo isimies sanoo sen edelleen kovasti olevan poika..
Mitä mieltä te ootte?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)