Sivut

13. marraskuuta 2013

Mistä tietää asuvansa miehen kanssa ?

Mistä tietää, että saman katon alla asustelee jokin mies puolinen olento ?
No minäpä kerron!

Sen tietää esimerkiksi siitä:
-kun olet laittanut ihanatihanat kynttilä viritelmät koristamaan olohuoneen pöytää ja seuraavan kerran menet olohuoneeseen on kynttilät sysätty nurkkaan ja pöydällä lojuu lehtiä, johdonpätkiä, kahvikuppi...

-kun asettelet sohvatyynyt nättiin järjestykseen ja kurkkaat seuraavaksi olohuoneeseen sohvatyynyt on jossain kulmassa ja niiden kaikkien päällä istutaan..

-kun olet sisustanut kotisi minimaalisesti, pöydällä on vaikka valokuva ja kynttilöitä, seuraavan kerran kun olet menossa sytyttämään kynttilöitä, pöydällä on mm. rahapussi, puhelin, rannekello, koruja, silmälasit..

JA etenkin

-kun olet sisustanut kotisi kauniiksi ja teet esimerkiksi yhteen nurkkaan ihanan kotoisan kokonaisuuden esimerkiksi tälläisen:



Ja seuraavan kerran kun menet ihailemaan nurkkaan rakentamaasi kokonaisuutta, se näyttääkin tältä:




Kyllä, meidän olohuoneeseen sitten ilmesty rummut! rummut olohuoneeseen!
Onko tuttua?

Meillä kyllä onneksi tuo toinen osapuoli on tosi siisti ja ei sen kummemmin sotke.
Mutta meillä on vain hieman erilainen käsitys siitä miltä kodin tulisi näyttää..

Okei mä oon nykyisin ehkä vähän neuroottinen jopa.. Saatan käydä vähän väliä suoristelemassa sohvatyynyt järjestykseen ja kuljettamassa pienet tavarat hyllyiltä pois. Saatan joka päivä pyyhkästä ärsyttävästi näkyviä pölyhiukkasia pois ja tyhjennän pöytä pinnat aina täysin tyhjiksi (lukuunottamatta niitä kynttilävirityksiä)..

...Kun taas miehet taas yleensä kaipaavat käytännöllisyyttä.
Sitten on hyvä kun sohvalla on mukava röhnöttää(lue! kaikki sohvatyynyt perseen alla) ja kun tavarat on näppärästi käden ulottuvilla (lue! mun hienot asetelmat on tipotiessään ja tilalla on sitä ja tätä)..
On kuulema kolkkoa jos kaikki on niin tiptop ja mua taas nykyisin häiritsee jos kaikki on edes hieman vinksinvonksin!

Me tehtiin kompromissi, mun ihana sisutusnurkkaus on tipotiessään (yhyyyhyy) ja mies sai oman valtakuntansa: rumpunurkkauksen! ja mä saan nyt sitten tyhjennellä niitä pöytäpintoja muuten ahkerasti, laitoin siis toisen puoliskon olohuoneesta mun näköiseksi ja käytännössä ja tällähetkellä se näyttää tältä:

Miten tää kuva on näin rakeinen?? koneella tää näyttää ihan hyvältä :(

Ehkä me nyt viihdytään kompromissi kodissa!






2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)