Sivut

28. joulukuuta 2013

Joululahjat

Me oltiin oltu ilmeisesti tooosi kiltisti viime vuosi ja varsinkin masuvauva, se hemmoteltiin jo nyt piloille kaikilla lahjuksilla, joten mitähän käy ensi vuonna kun neiti on jo itse hurmaamassa lisää ihmisiä.. voi pientä <3

Me saatiin aika paljon yhteisiä ja kotiin liittyviä lahjoja. Mikä on hyvä, kaikki käytännöllinen on tarpeen ja mun mielestä sukulaiset ostaa ihan liikaa vain jotakin kun tuntuu että on pakko ostaa.
Saatiin myös ihan älyttömän paljon lahjoja nuppuselle. Ainankin puolet lahjoista liittyi jotenkin häneen :)

Sitten lahjoihin esittelen ensimmäisenä mun/meidän lahjat ja lopuksi kaikki nupun ihanuudet !

Sain jopa kaksi hajuvetta, Lanvinin ihanan ihanan! Tää tuoksu on ihan mun suosikki, raikas aika mieto ja tyttömäinen sopii mun mielestä ihan jokapäiväiseen käyttöön ja Madamoiselle riccin tää on kans ihan hyvä, tästä tulee sellanen mystinen vahva tuoksu, mun mielestä tää on ehdottomasti enemmän sellanen iltajuhlien tuoksu :) Lanvinia oon suihkinu välillä, mutta ricciä en ole vielä käyttänyt.
Nauroinkin, että mun ei tarvii ostaa varmaa kymmeneen vuoteen hajuvettä, kotona lapsen kanssa ollessa en kuitenkaan viitsi suihkia mitään tuoksuja.
Sitten tää elektroniikka puoli!
Mä sain ompelukoneen!! ihanaa ihanaa!! Tää on ehkä kotimutsin päivien pelastus! :D Toi on vielä jokin tosi ihana fashion malli, jossa kaikki nuo säätönapit on pinkkejä. Ihan mun näköinen.
Testasin jo tätä pariin otteesseen, teen ehkä erillisen postauksen mitä olen saanut aikaiseksi :)?
Sitten me saatiin yhteisesti tuo pieni rikkaimuri. Tää on niin hyödyllinen, varsinkin näin kissataloudessa, jossa asuu kaksi murustelijaa ja kohta vielä lapsikin. Tällä on kiva hurruutella ja ollaankin kilpaa imuroimassa vähäistäkin määrää muruja pois, kerrankin näin ;)
Tää oli enemmänkin tuon toisen puoliskon lahja, mutta pakko esitellä se, koska varmasti vähän lainaan tuota synnytyksen jälkeen itselleni ;) Tossa paketissa siis hyppynaru, kuminauha, nuo punerrus jutut ja se rulla joka käy keskivartaloon! (haha joo en tiedä oikeita nimiä..xD)
Ja sitten tämä viimeinen jonka itseasiassa hankin jo ennen joulua, osittain omilla rahoilla ja osittain sain joulusponssausta. Mun ihana LG:n puhelin siis tosiaan hajosi, tai itseasiassa se vain pimeni eikä enää käynnistynyt. Se oli muuten paras mahdollinen puhelin..
No ostin tuon uuden samsung galaxy core plussan. N. viikon käytöllä voin sanoa, että puhelin on ihan hyvä. Perus samsung androidilla, mutta ei tääkään sitä ihanaa lg:tä voita.

Nameja, herkkuja, nameja! Itseasiassa tästä herkkukuvasta puuttuu viellä vaikka mitä.. hmm.. Näitten suklaiden lisäksi saatiin toinen suomisuklaa jossa puolet on valko ja puolet maitosuklaata, piparkakku suklaata, sipsiä, pähkinöitä ja poppareita, mausteita (jotain ihania chili mix mausteita) hmm.. mitähän vielä.. No jokatapauksessa kaikkea hyvää <3

Olinpa höpsö ja otin toisen kuvan salamalla ja toisen ilman.. Tuo jälkimmäinen on varmasti lähempänä sitä oikeaa väriä. Sain siis Pit Bullin ihanan pehmoisen pinkin hupparin.
Tuon miehekkeen serkut lähetti meille saksasta tälläiset tuliaiset. Pit Bull on siis saksalainen vaatemerkki, joka tekee ihan älyttömän kestäviä ja laadukkaita vaatteita. Suomessakin näitä myydään jossain netissä, naisten valikoima täällä on vaan mun mielestä paljon suppeampi kun sielä Saksassa.
Tää on kokoa S ja menee mun päälle jos jättää vetoketjun auki. Ootan kyllä kovin, että tää mahtuu ilman mahaa päälle niin, että vetoketjukin menee kiinni! Tää on kyllä ihan tosi ihana päällä ja nättikin. Oli meille iso yllätys, että saatiin sieltä tälläinen joulupaketti! Kiitos <3

En kuvannut aivan kaikkea, saatiin myös keittiiöön liittyviä juttuja, käsipyyhkeitä ja essu. Saatiin myös jokin pulmapeli, tyynyliinoja, villasukkia...

No sitten Nuppusen lahjoihin :)

Neiti sai Ihanat tarumuumi pussilakanat ja valkoisen aluslakanan. Tää kuvio on tosi nätti ja meillä ollaan kyllä henkeen ja vereen muumi faneja <3 Mikään, mikä muumeihin liittyy ei voi olla huono lahja!
Saatiin myös älyttömän nättejä name it:n harsoja. Nuo on niin kivaa vaihtelua niille perusvalkoisille. Paketissa on siis kahdeksan kappaletta harsoja, kaksi valkoista, kaksi vaaleanpunaista ja neljä valkoista jossa söpöjä mustia, harmaita ja vaaleanpunaisia sydämmiä!! Tykkään kovin.

Saatiin kaksi kappaletta bodeja. Tutan vähän tuollainen retrokuosinen! Se on aika hauska ja siihen voi sitten yhdistää vaikka valkoiset, turkoosit, pinkit tai limet housut.
Ja h&m:n supersuloinen vaaleanpunainen body jossa hopeinen rusetti koristeena.


Saatiin myös vähän hienostelu vaatteita, supersöpö harmaa neulemekko, jossa vaaleanpunainen glitter sydän ja pienissä taskuissakin on kimaltavat vaaleanpunaiset reunat. Tosi nätti, sopii arkeen ja juhlaan. Isimieskin tykkäsi tästä mekosta kovasti.
Upea leobardi kuvoinen neuletakki jossa napituksen kohdalla menee röyhelöä. Voi pieni neiti. Kunpa saataisiin jo pukea se kaikkiin näihin upeisiin vaatteisiin!! <3

Neiti sai myös söpöt vaaleanpunaiset töppöse ja vaaleanpunaiset lapaset. Toivotaan, että ovat sopivat tänä talvena, haluisin käyttää näitä ja varsinkin noita lapasia, ne on niiin suloiset!

Mä en oikein tiedä onko tää enemmän kuitenkin meille kun neidille. Tai neidillehän näitä käytetään, mutta..
Saatiin yhtenä lahjana tosi hauska "aloituspakkaus" idea. Se sisälsi mm. Liberon puhdistuspyyhkeitä pyllypyykille, Ainun ensitutteja ihanina vaaaleanpunaisen erisävyinä, muumi(jee) vaaleanpunainen lasten kuumemittari. Talkkia pyllyyn, öljyä vauvan ihonhoitoon, ja sinkkivoidetta vaippa alueen iholle.
D-vitamiini tippoja odottelemaan aloittamis ajankohtaa, natrium chloridia eli suolatippoja ja äidille lanoliinia nänneihin!
Tää sisälsi lähes kaiken tarpeellisen vauvan hoitoon liittyvät jutut.

Kaikille ihan hiiirmuisen hiirmuisen iso kiitos lahjoista! <3
Ollaan ihan älyttömän tyytyväisiä ja kaikkea tuli tositosi paljon yli odotusten. Näiden lisäksi mun vanhemmathan maksoivat joululahjana myös suurimman osan nuppusen vaunuista, jotka ostettiin jo. Sekä saatiin vielä rahaa viimeisiin hankintoihin.
Superiso kiitos!

6 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi, onneks löysin tän Mian blogista, liityin lukijaksi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos!! :) kiva saada uusis lukijoita ja tervetuloa! Mä voisin joku päivä käydä kurkkaa vähän sun blogia ajan kanssa :)

      Poista
  2. Vooi miten ihania lahjoja!! <3
    Meillä samoja name it harsoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi joo! Ja mulle tuli ihan yllätyksenä miten kilttejä oltiin oltu :)
      Nuo harsot on ihan superihania!♡

      Poista
  3. Ihania lahjoja! täälläkin on muumifani<3 just sanoin miehelle ostoksilla et muumi kamaa ei voi ikinä olla liikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuumit!♡
      No se on ihan totta! Muumit on parhaita :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)