Sivut

15. maaliskuuta 2014

Äidin omaa aikaa

Äitilläpä oli vähän omaa aikaa eilen!
Beibi meni ihka ensimmäistä kertaa hoitoon tädilleen (miehen siskolle) Vietiin hänet sinne aamulla nukkumaan vaunuissa takapihalle ja saatiin näin muutama tunti vapaata.
Tyttö oli nukkunut parituntia, syönyt ja viihdyttänyt vielä reilun tunnin tätiään ja kerkesi just nukahtamaan uudestaan kun mentiin häntä hakemaan :D

Neidin täti on erittäin luotettava hoitaja ja osaa toimia lasten kanssa paremmin kun hyvin. En epäillyt hetkeäkään hänen taitojaan ja uskalsin jättää tytön kyllä ihan hyvissä mielen sinne. 
Mutta silti mulla oli vähän orpo olo, mun teki mieli soittaa vähän väliä ja kysellä miten menee, mä tuijotin vaan puhelinta, että jos jotain sattuu tai jos tyttö vaikka ottaa hepulit ja ei rauhotu ja että tämä olikin ihan tyhmä idea viedä hänet sinne :D!
No kaikki meni onneksi ihan todella hienosti! :) Onneksi osasin lopulta vähän rentoutuakkin ja nauttia omasta vapaasta ajastani.

Tarkoituksenahan mulla oli etsiä typylle ristiäis asua, joka puetaan kasteen jälkeen kastemekon tilalle. Ehkä jotain valkoista, pitsiä, villatakki, röyhelöitä... jotain kivaa kuitenki! Enkä löytänyt mitään koko jyväskylästä!!! Pyh...
No kaikkea muuta sitten mukaan tartuikin ;D tytölle vähän housuja, bodeja, mekkoja, rusetti pantoja (iiiks ihania!!)  Ja VIHDOIN mamikin sai tukkansa kuntoon!! Aii ihanuus!! 
Tämä puolenvuoden juurikasvu ja haalistunut väri olikin jo aivan k a m a l a!!! Sitten käytiin vielä shoppailun päätteeksi vähän ulkona syömässä ja herkuttelemassa hyvällä ruualla. nam.

Muutaman tunnin vapaa oli kyllä ihan rentouttava ja teki tosi hyvää vähän tuulettua ja nähdä muitakin ihmisiä kaupungilla kun vauvaa ja isimiestä. Nyt jaksaa taas aivan eri fiiliksellä :)!

Moni voi ajatella että onpa taas huono äiti kun heti viiden viikon ikäisenä vauva viedään jo hoitoon. Mutta ei mulla ollut mitään estettäkään hoitoon viemiselle. En imetä joten se ei kärsinyt, hoitaja oli luotettava ja mielellään tytön kanssa viettää aikaa ja mä tarvitsen välillä pienen hengähdys tauon ihan vain itselleni niin jaksan pistää tyttöön taas 110% itsestäni ♥! 

Minkä ikäisenä muut mammat on ottanu muutaman tunnin vapaata?
Entä milloin on yökyläilty ensimmäistä kertaa?



Typyn uudet vaatteet! :) Nuo muffinsi haaremit on ihan super söppänä! kokoa sellaista, että tässä keväällä/alku kesästä varmaan päästään pukemaan! Odotan myös kovasti, että saadaan mekkoa päälle ja vähän vaihtelua tytönkin pukeutumiseen :) Nuo muut ovatkin aika perus juttuja. Body on valkoinen ja mintun vihreä (mun vaaleanpunaisuus kiintiö alkaa jo nyt täyttyä :D) ja nuo jenkkihuivi kuvioiset farkut on sellaista ihanan pehmeää kangasta, ettei kyllä purista jalassa!
Ostettiin myös kaikkea pientä. Kuten aurinkolasit, neiti näyttää ihan kärpäseltä noiden kanssa :D Ovat kyllä hieman isot.. Supersöppänä pitsi pipo, sukkiasukkia ja aah näitä rusetti pantoja!! :)) ajattelin jos tuo valkoinen vaikka pistettäisiin sitten ristiäisissä päähän.

 Mamman uudet hiukset! Hiukset on tässä vaaleamman näköiset kylläkin kun luonnossa. tuo tumma osa on paljon tummempi, eli liukuvärjäyksen kontrasti on hieman selkeämpi. Haluaisin tonne joukkoon ehkä vielä asteen tai pari vaaleamman vaalean, raitana! Voikohan tätä enää epäselvemmin selittää :D?

Mamman kaupunkiasu näytti tältä. Mulla on ihan hirvee kriisi kun mikään ei sovi enää nykyisin päälle..
Siitä(palautumisesta) on tulossa postausta myöhemmin.

Pikku pimpula tuli hoidosta kotiin <3! Voi ihanuus!
Taisi hieman mököttää eilen kun ei suostunut illalla käymään nukkumaan. Äidin sylissä oli puoli neljään asti yöllä, tyttö kyllä nukkui sylissä tosi nätisti, mutta äiti ei niinkään.. heti kun laskin omaan sänkyyn jatkamaan unia tuli kamala kiukkuitku. Eihän siinä sitten muu auttanut kun sylitellä toista. Tänäänkin on ollut vähän levoton ja rauhottui vain tuohon koliikkikeinun tärinään. Siinä se nyttenkin tyytyväisenä makaa hirveässä räminässä. Mä vakavasti harkitsen tuon keinun kantamista makkariin ja tytön nukuttamista siinä kun unimaittaa ihan ilman kiukkua tuossa!!

Nyt lähden haukkaamaan iltapalaa ja katotaan nukkuuko mami olkkarissa jos tuo typynen päättää jatkaa sikeitä tossa keinussa! Heido!


2 kommenttia:

  1. Ihania söpösiä vauvanvaatteita! ♥ ja tyttövauvoilla on niin helppo kun kesällä helteellä voi vaan pukea jonkun söpöstelymekon päälle ja vaippa vaan alle :)

    mä kävin kans tänää vielä ostamassa viimeisimpiä vaatteita vauvalle, niitä ihan pikkusia 50 senttisiä vaikka kaikki sanoo ettei kannnata niitä paljoa hamstrata mutta meidänki vaavista on aika pientä ehdotettu et kyl mää uskon että niille on tarvetta jonkin aikaa :-D
    minkä kokoista teillä nyt käytetään? :)

    VastaaPoista
  2. kiitos <3 älä muuta sano :)

    oi ihanuus. mä aina ihan liikaa hullaannun tuolla vaatekaupoilla :D voisin ostaa tälle neidille kaiken :D

    joo mulle sanottiin samaa, mutta kyllä olis voinu olla enemmän noita pieniä :) neiti on maanantaina kuus viikkoa ja meillä käytetään edeleen 50 kokoa ja myös 56 kokoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)