Sivut

9. toukokuuta 2015

Blogin tulevaisuudesta

Musta on aivan super ihanaa kuulla, että tosi moni on edelleen kiinnostunut tästä blogista ja kannustaa mua jatkamaan kirjoittamista.
Olen sitäkin miettinyt, riittääkö blogille enää lukijoita ja onko ihmiset enää pitkän tauon jälkeen kiinnostuneita meidän kuulumisista ja varsinkin sitä, jos vaihdan blogin teema vauvablogista enemmänkin lifestyle puolelle. 
Onneksi moni kannusti mua täällä tai facebookin puolella jatkamaan. Ja tottakai ajan myötä myös blogini lukija tilanne varmasti selkeytyisi. Itselle vaan superisti motivaatiota kirjoittamiseen antaa teidän ihanien lukijoiden tsempit, kommentoinnit ja muu vuorovaikutus. 


Olen myös samalla miettinyt blogin ulkoasun laittoa kokonaan uusiksi. Mutta entäs sitten nimi? Mutsilandia? Mutta entäs jos tämä on muutakin kuin mutsilandiaa ja vaipparallia? Onko nimenvaihto fiksua, liikaa muutoksia vai liian vähän.. 
Paljon asioita joita mun täytyy miettiä ja pähkäillä, että miten olisi hyvä ja että vanhat lukijat sekä mahdolliset uudet tuttavuudet löytäisi hyvin ja helposti perille.


Taapero kuulumisia en aijo kokonaan unohtaa täältä, pinja blogin keskipisteenä oli kuitenkin koko idean lähtökohta ja uskon että te vanhat lukijat haluatte kuulla myös pikkupimun kuulumisia, uusia opittuja asioita ja tietenkin myös pinjan otd:tä !
Pinjasta en aio enää kirjoittaa kuitenkaan täysipäiväisesti.


Uusia ideoita, kommentteja ja postaustoiveita otan mielelläni vastaan. Skaala on hyvin vapaa laidasta laitaan, aijon kirjoittaa aina siitä mikä hyvältä tuntuu. 
Rakastan kotia ja kodin laittamista kuntoon. Tykkään tuunailla meille kaikkea ja voisin myös teille jakaa erinäisiä sisustus ja tuunaus ideoita?
Rakastan pukea Pinjaa ja itseäni ja shoppailla meille uusia vaatteita. Voisin tehdä päivänasu, shoppailu ja muita postauksia jotka liityy muotiin vaatteisiin ja yleisesti pukeutumiseen?
Teen(harjoittelen vielä) rakenneynsiä, voisin myös sitä harrastustani jakaa teidän kanssanne?
Ja sitten on vielä ruoka, leipominen, tukanlaittoasiat, meikkaus.. Näitä riitää!
Miltä tälläinen kuulostaa?


Kuuntelen siis mielelläni myös teitä ja teidän ideoita. Te kuitenkin innostatte mua kirjoittamaan ja teette tästä mahdollista.
Sen olen päättänyt, että kun jos tätä jatkan, niin uudistuta blogi jokatapauksessa kaipaa.

<3 Hanna

8 kommenttia:

  1. hyvältä kuulostaa ja täällä mäkin vielä olen mukana seurailemassa :)

    VastaaPoista
  2. Lifestyle blogi kuullostaa hyvälle! DIY-ideat erityisesti ja asujutut, shoppailuvinkit ja hiustenlaitto!

    VastaaPoista
  3. Hyvältä kuulostaa suunnitelmat :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten teidän neiti on kasvanut! Söpöläinen <3 kuulostaa hyvältä sun suunnitelmat! Jatka ihmeessä, kuulolla ollaan :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)